Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Jag är ingen sexsymbol"

1 av 6

All over press

2 av 6

All over press

3 av 6

JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX

4 av 6

JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX

5 av 6

JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX

6 av 6

Patrik Österberg/All Over Pres

Nöje | 04/07/2011 08:19

Maria Montazami, som snart släpper boken om sitt liv som mamma och hemmafru, har undsluppit att bli sedd på fel sätt.

Efter sin succé i TV3:s serie Svenska Hollywoodfruar släppper Maria Montazami senare i höst boken om sitt liv som hemmafru i det soliga Kalifornien.

– Boken kommer att bli fabulous. Ulf Elfving ringde och frågade om jag ville skriva tillsammans med honom. Själv kände jag att jag inte hade någonting nytt att komma med, men när vi kom fram till en livsstilsbok så kändes det bra, berättar Maria för Nyheter24.

– Just nu är det väldigt populärt att man jobbar med hela livsstilar, där man ger tips och idéer med olika teman.

Den popularitet som Maria sedan seriens start har uppnått har hittills enbart varit av ett tacksamt slag.

– Jag har tidigare tackat nej till många projekt som inte har passat mig. Det som är kul är att jag nu verkligen har fått rollen som mamma och fru, och inte som någon sexsymbol. Jag får inga äckliga brev eller har obehagliga fans som är för närgångna.

"LA är isolerat och ensamt"

I boken berättar Maria bland annat om den brakfest hon varje år anordnar, där hon bjuder på brunch och grannarna släntrar in iklädda pyjamas.

– I mitt område bor det vanliga amerikanska familjer med stora familjer och lyckliga äktenskap. Jag bor inte i Los Angeles bredvid en massa kända grannar, och Tom Cruise brukar inte sitta i min trädgård och dricka margaritas.

– Det är faktiskt jätteskönt, och ärligt talat så tror jag att det är oerhört jobbigt att leva ett sådant liv. I LA är det isolerat och ensamt, avslutar Maria.