1 av 6
- Foto: All over press
2 av 6
- Foto: All over press
3 av 6
- Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX
4 av 6
- Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX
5 av 6
- Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX
6 av 6
- Foto: Patrik Österberg/All Over Pres

"Jag är ingen sexsymbol"

Maria Montazami, som snart släpper boken om sitt liv som mamma och hemmafru, har undsluppit att bli sedd på fel sätt.


Så blev hon Hollywoodfru

Maria Montazami är född i Västerås 1969. I slutet av 80-talet åkte hon till USA för att hälsa på sin syster, men stannade sedan för att arbeta som au pair.

Senare jobbade hon även som servitris och föll där för sin nuvarande man Kamran som var ägare till restaurangen hon jobbade på.

Efter sin succé i TV3:s serie Svenska Hollywoodfruar släppper Maria Montazami senare i höst boken om sitt liv som hemmafru i det soliga Kalifornien.

– Boken kommer att bli fabulous. Ulf Elfving ringde och frågade om jag ville skriva tillsammans med honom. Själv kände jag att jag inte hade någonting nytt att komma med, men när vi kom fram till en livsstilsbok så kändes det bra, berättar Maria för Nyheter24.

– Just nu är det väldigt populärt att man jobbar med hela livsstilar, där man ger tips och idéer med olika teman.

Den popularitet som Maria sedan seriens start har uppnått har hittills enbart varit av ett tacksamt slag.

– Jag har tidigare tackat nej till många projekt som inte har passat mig. Det som är kul är att jag nu verkligen har fått rollen som mamma och fru, och inte som någon sexsymbol. Jag får inga äckliga brev eller har obehagliga fans som är för närgångna.

"LA är isolerat och ensamt"

I boken berättar Maria bland annat om den brakfest hon varje år anordnar, där hon bjuder på brunch och grannarna släntrar in iklädda pyjamas.

– I mitt område bor det vanliga amerikanska familjer med stora familjer och lyckliga äktenskap. Jag bor inte i Los Angeles bredvid en massa kända grannar, och Tom Cruise brukar inte sitta i min trädgård och dricka margaritas.

– Det är faktiskt jätteskönt, och ärligt talat så tror jag att det är oerhört jobbigt att leva ett sådant liv. I LA är det isolerat och ensamt, avslutar Maria.

/
/
/
TV3
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

1 timme sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .