Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Veckans snyggaste bild

- 05/07/2011, 10:04 -
Isabelle Strömberg är lika het som en brännande sommarsol.
1 av 3

Isabelle Strömberg är lika het som en brännande sommarsol.

PRIVAT

Andreas Wijk.
2 av 3

Andreas Wijk.

PRIVAT

Tyra Sjöstedt.
3 av 3

Tyra Sjöstedt.

PRIVAT

Efter en lång kamp är vinnaren utsedd.

Som varje vecka har Nyheter24 grävt runt i bloggarnas arkiv från veckan och utsett veckans tre snyggaste bilder.

Vinnare blir Isabelle Strömberg - den 17-åriga östersundsbon som tagit bloggosfären med storm med sin raketkarriär. På bilden kan vi se hur hon ligger och steker i solen. Den är på något sätt symbolisk för den senaste veckans svettpärlor som fångas i sitt esse på den här bilden.

Hon har kämpat länge för en förstaplacering och har tidigare bara legat och gnytt på en andraplats. Men den här veckan var det dags - grattis Isabelle!

På andra plats hamnar Andreas Wijk. Om man bortser från hans sexiga överkropp som mer än avslöjas på bilden så är fotografiet i sig vackert. Det finns en naturlig skönhet och det ljusblå vattnet i bakgrunden fångar tiden på ett bra sätt.

På tredje plats hittar vi Tyra Sjöstedt - yrvädret från Norrköping som snart startar upp den första fysiska butiken för Style by Tyra. Inte undra på att hon utsågs till Sveriges sexigaste kvinna av Slitz!

Tävla!

Tycker du också att bilderna är heta? Nu kan du vinna bilden på Isabelle i form av en affisch, exklusivt signerad! Det enda du behöver göra är att mejla namn, postadress och telefonnummer till hetastebloggaren@nyheter24.se. Om du har tur drar vi just ditt namn och du får ett konstverk värt namnet hemskickat till dig nästa tisdag då vinnaren utses.

Om du till nästa vecka vill nominera dig själv, en vän eller en storbloggare mejla till hetastebloggaren@nyheter24.se.