1 av 2
- Foto: ALL OVER PRESS
2 av 2
- Foto: Wally Santana/SCANPIX

Gagas diet: luft och droger

Den amerikanska världsstjärnan Lady Gaga går på en livsfarlig svältdiet som riskerar att bli hennes död.


Samma öde?

Den amerikanska skådespelerskan Brittany Murphy - känd från bland annat Clueless, Girl Interrupted och Don't Say a Word - avled endast 32 år gammal i sitt hem år 2009.

Brittany var under större delen av sin långa skådespelarkarriär oroväckande smal, och både anorexia och droger påstås ha varit orsaken till hennes bortgång.

Förhoppningsvis slipper vi nu se Lady Gaga gå samma tragiska öde till mötes.

Den världskända stjärnan Lady Gaga håller på att svälta sig till döds med en livsfarlig diet som består av - luft. Stjärnan slutar nämligen att äta under långa perioder samtidigt som hennes påstådda drogmissbruk tycks har spårat ur totalt.

Journalisten Ian Halperin, som bland annat har skrivit biografier om Angelina Jolie och Michael Jackson, berättar för Star Magazine om stjärnans destruktiva leverne. Ian beskriver Lady Gaga som "sjukligt besatt av sin egen kropp".

"Äter inte på flera veckor"

Enligt en källa till Ian står Gaga och "stirrar på sig själv i spegeln i flera timmar" och hon "äter inte på flera veckor".

Smink och peruker sägs bara vara en täckmantel för att undvika att visa hennes märkbara håravfall och hudutslag - en bieffekt av hennes sjukdom Lupus.

En nära vän berättar också hur stjärnan svälter sig själv under flera veckors tid för att komma i sina extravaganta scenoutfits.

Born this way?

Lady Gaga, som påstås ha använt flera typer av droger sedan unga år, har pressat sin kropp till det yttersta. Kroppen orkar inte med hur mycket som helst och frågan är om stjärnan verkligen lever som hon lär?

I'm beautiful in my own way, 'cause God makes no mistakes, I'm on the right track baby, I was born this way - Lady Gaga

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

1 timme sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

1 timme sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

2 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

2 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

3 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.