Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gagas diet: luft och droger

1 av 2

ALL OVER PRESS

2 av 2

Wally Santana/SCANPIX

Nöje | 07/07/2011 16:35

Den amerikanska världsstjärnan Lady Gaga går på en livsfarlig svältdiet som riskerar att bli hennes död.

Den världskända stjärnan Lady Gaga håller på att svälta sig till döds med en livsfarlig diet som består av - luft. Stjärnan slutar nämligen att äta under långa perioder samtidigt som hennes påstådda drogmissbruk tycks har spårat ur totalt.

Journalisten Ian Halperin, som bland annat har skrivit biografier om Angelina Jolie och Michael Jackson, berättar för Star Magazine om stjärnans destruktiva leverne. Ian beskriver Lady Gaga som "sjukligt besatt av sin egen kropp".

"Äter inte på flera veckor"

Enligt en källa till Ian står Gaga och "stirrar på sig själv i spegeln i flera timmar" och hon "äter inte på flera veckor".

Smink och peruker sägs bara vara en täckmantel för att undvika att visa hennes märkbara håravfall och hudutslag - en bieffekt av hennes sjukdom Lupus.

En nära vän berättar också hur stjärnan svälter sig själv under flera veckors tid för att komma i sina extravaganta scenoutfits.

Born this way?

Lady Gaga, som påstås ha använt flera typer av droger sedan unga år, har pressat sin kropp till det yttersta. Kroppen orkar inte med hur mycket som helst och frågan är om stjärnan verkligen lever som hon lär?

I'm beautiful in my own way, 'cause God makes no mistakes, I'm on the right track baby, I was born this way - Lady Gaga