1 av 4
- Foto: All over press
2 av 4
- Foto: All over press
3 av 4
- Foto: All over press
4 av 4
- Foto: Jonas Ekströmer / SCANPIX

Stjärnans tragiska ensamdejt i Sverige

Trashade hotellrum och spritfest när rockstjärnan är på besök i Sverige? Glöm det. Det är bio som gäller för Alice Cooper.


Mer om Alice Cooper

Alice Cooper är känd för att ha extraordinära scenshower. Rekvisitan består ofta av bland annat levande ormar, elektriska stolar, giljotiner och bödlar.

För bara några dagar sedan stod rocklegenden Alice CooperGröna Lunds stora scen i Stockholm. Skräckrockens fader bjöd då på rökridåer, dödskallar, svart kajal i överflöd och metalvrål. Ett rockmonster utan dess like. Men ingen riktig artist utan ett alter ego på scen.

Dagen innan vandrar en lugn Alice in på SF Sergel med en vänlig uppsyn. I biljettkassan beställer rockstjärnan en Coca Cola och en ensam biljett till robotfilmen Transformers 3. Alice slog sig sedan ner i salongen utan sällskap.

– Han lämnar kassan för att gå in i salongen. Då slår det oss, vem det faktiskt var. Fucking jävla rockfarfar himself, skriver Nemo Hedén, som jobbar i biljettkassan på Sergel, på sin blogg.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

Kalle Norwald är en av experterna i "Gift vid första ögonkastet". Nu berättar Kalle att han och hans partner var det första samkönade paret i Sverige att få sin ansökan om gemensam adoption godkänd utomlands.

Anne Hathaway: "Behövde hångla med tio killar"

Nu är hon en filmstjärna, men i början av sin karriär kände sig Anne Hathaway utsatt – bland annat fick hon genomgå ett "kemitest" och hångla med flera tänkbara motspelare. Jag tyckte att det var jätteäckligt, säger hon i en intervju.