Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här festar stjärnorna på svenska klubbar

1 av 8

All Over Press

2 av 8

All Over Press

3 av 8

Charlottebrunzell.se/All Over Press

4 av 8

CHARLOTTE BRUNZELL/ALL OVER PRESS

5 av 8

All Over Press

6 av 8

All Over Press

7 av 8

CHARLOTTE BRUNZELL/ALL OVER PRESS

8 av 8

All Over Press

Nöje | 08/07/2011 17:54

Vill du bjuda Alexander Skarsgård på ett järn, nynna introt till 24 för Kiefer Sutherland eller ragga på Zlatan? Nyheter24 vet var du ska bege dig i den svenska sommarnatten.

Var går de hetaste kändisarna när de festar i Sverige? Nyheter24 har listat de ställen där det är störst chans att du kan dricka bubbel med kända ansikten som Kirsten Dunst, Zlatan, Oskar Linnros och Alexander Skarsgård.

Inte alltför sällan befinner sig superstjärnor i Sverige för konserter och filminspelningar. Vår egna svenska True Blood-stjärna Alexander Skarsgård är ofta i Sverige på besök med den amerikanska skådespelerskan och flickvännen Kate Bosworth.

Ölhak + världsstjärnor = sant?

Under deras senaste besök hann de besöka både ölhaket Kvarnen och uteställen längs Skånegatan på Södermalm i Stockholm. De sågs även tätt omslingrade på populära Göteborgsfestivalen Way Out West.

Skarsgård är dessutom en flitig besökare på populära Kåken, där du också kan få köpa en öl tilll Oskar Linnros, The Hives-Pelle och pengabroderns Anders Wendin.

När den hårdhudade, amerikanske skådespelaren Denzel Washington är på besök i Stockholm går han mer än gärna till Sturehof, precis som fotbollsessset Zlatan.

Filmstjärnorna festar i Göteborg

Under filminspelningen av Lars Von Triers Melancholia, sågs de båda världsstjärnorna Kirsten Dunst och Kiefer Sutherland festa loss på Björns bar i Vasastaden i Göteborg för att sedan fortsätta natten på Andra Långgatan.

Vill du berätta för Ulf Ekberg hur mycket du älskar Ace of Base? Då är det störst chans att få din önskan uppfyllld om du beger dig till Sturecompagniet, med den tillhörande vip-klubben V, där han ofta syns i vimlet.

Fler kändisar som gärna dansar sig galna till solnedgången där är supermodellen Caroline Winberg, skidproffset Jon Olsson, Idoljury-esset Andreas Carlsson och lustigkurren Filip Hammar.