1 av 6
- Foto: All over press
2 av 6
- Foto: All over press
3 av 6
- Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX
4 av 6
- Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX
5 av 6
- Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX
6 av 6
- Foto: Patrik Österberg/All Over Pres

”Det är svårt att hata mig”

Hollywood-frun Maria Montazami är nöjd med sitt liv och den hon är.– Det är ganska svårt att inte tycka om mig, förklarar hon för Nyheter24. 


Så blev hon Hollywoodfru

Maria Montazami är född i Västerås 1969. I slutet av 80-talet åkte hon till USA för att hälsa på sin syster, men stannade sedan för att arbeta som au pair.

Senare jobbade hon även som servitris och föll där för sin nuvarande man Kamran som var ägare till restaurangen hon jobbade på.

För tillfället befinner sig Hollywood-frun och tofsdyrkaren Maria Montazami i hemlandet Sverige för en efterlängtad semester – och ett tillfälle att träffa sin trogna fanskara.

– Alla är så snälla när jag kommer hem. Då skriver jag 50 miljoner autografer och ställer upp på lika många kort, säger hon till Nyheter24.

I fjol vann Maria det ärofyllda ”Vi älskar dig”-priset på QX-galan, och efter sin medverkan i realityshowen Svenska hollywoodfruar har hennes namn varit ett kärt samtalsämne landet runt.

– Kanske är jag så omtyckt för att jag är precis som alla andra. Jag är väldigt svensk och ärlig, och står för det jag säger. Jag ljuger inte och pratar aldrig strunt. Eller, ibland är det klart att det kommer ut lite strunt ändå.

– Men jag är också en jättebra mamma och fru. Det syns i vår familj och hur vi är som personer. Det uppskattar folk. Livet är ändå ganska enkelt, och det blir vad man gör det till. Det viktiga är att leva lyckligt - med eller utan pengar.

Inga sexbrev

Har det aldrig funnits något fan som har gått för långt?

–  Nej, faktiskt inte. Det är något som jag skulle ha märkt direkt, för jag är verkligen en jättebra människokännare. Det är mitt absolut bästa personliga drag.

– Jag vet direkt om jag ska säga ifrån när det inte känns rätt. Men jag har aldrig fått några sexbrev eller skamliga inviter, vilket är väldigt skönt. Det intima mellan mig och min man är privat, förklarar Maria.

”Gift from God”

Även andra baksidor av kändisskapet har Maria hittills varit befriad ifrån att uppleva.

– Det beror nog mycket på att jag har varit mig själv. Jag har aldrig gjort något som jag måste förklara och försvara, och det är jag väldigt stolt över.

– Givetvis kan inte ett helt land tycka om en, men det är nog ganska svårt att inte tycka om mig. Har du väl träffat mig så är det väldigt svårt att hata mig. Jag är inget hot, och har väldigt lätt att anpassa mig till olika människor. Det är verkligen en gift from God.

/
/
TV3
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...