Måndag 27 Jun
Stockholm

Veckans snyggaste bild

Sött leende har hon, den där Foki.
1 av 3
Sött leende har hon, den där Foki. Foto: PRIVAT
Dessie är rykande het!
2 av 3
Dessie är rykande het!. Foto: PRIVAT
Michaela Forni vinner tävlingen.
3 av 3
Michaela Forni vinner tävlingen. Foto:

Som ni har väntat. Vi också. I vanlig ordning har vi på Nyheter24 utsett veckans snyggaste bilder bland bloggosfärens kungligheter.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Tävla!

Om du vill vinna bilden på Michaela Forni - mejla namn, postadress och telefonnummer till hetastebloggaren@nyheter24.se.

Självklart kan du också nominera dig själv, en vän eller någon annan storbloggare. Mejla din nominering till hetastebloggaren@nyheter24.se.

Den här gången blir det Stureplanspinglan Michaela Forni som tar hem vinsten. På en bild från en picnic lyckas hon fånga sommarkänslan i sin enkla vita klänning. Att hon dessutom verkar sprudlande glad gör henne bara vackrare. Alla älskar Michaela Forni.

På andra plats hamnar Foki. I en delikat komposition av färg med en fantastisk kontrast fångar det sockersöta leendet vem som helst med minsta lilla hjärtslag. Det utstrålar glädje och värme - snyggt, tycker vi!

Sist, men inte minst, hamnar Desirée Nilsson som vi alltså hittar på en tredje plats. Supersexig är hon, men även denna väcker sommarkänslor i hela kroppen.

Tävla!

Tycker du också att bilderna är heta? Nu kan du vinna bilden på Michaela i form av en affisch, exklusivt signerad! Det enda du behöver göra är att mejla namn, postadress och telefonnummer till hetastebloggaren@nyheter24.se. Om du har tur drar vi just ditt namn och du får ett konstverk värt namnet hemskickat till dig nästa tisdag då vinnaren utses.

Om du till nästa vecka vill nominera dig själv, en vän eller en storbloggare mejla till hetastebloggaren@nyheter24.se.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.