1 av 3
- Foto: Hoffmaestro.com
2 av 3
- Foto: Björn Larsson Rosvall/Scanpix
3 av 3
- Foto: ADAM IHSE/EXPONERA/SCANPIX

Jens Malmlöf: "Publiken ser om du inte har kul"

I kväll går en dröm i uppfyllelse för Hoffmaestros & Chraas fronfigur Jens Malmlöf. Han har drömt om spela på Hultsfredfestivalen sedan han var 15 år gammal.– Det ska bli skitkul, säger Jens Malmlöf.


Hoffmaestro & Chraa

Spelar ikväll på: Hultsfredsfestivalens gröna scen 23:30

Diskografi:  The Storm (2008) Skank-a-tronic Punkadelica (2010)

Medlemmar: Jens Malmlöf, Karl-Uno Lindgren, John Lindgren, Johan Ekhé, Nils Tull, Harry Wallin, Tomas Eby, Hampus Lundgren, Kristian Harborg, Kaliffa Karlsson, Peter Linde

 

Se deras turnelista här.

1994. En 15-årig Jens Malmlöf ser The Prodigy för första gången och tänker: här vill jag spela en vacker dag. Det skulle dröja 17 år. Men i kväll intar Hoffmaestro  Hultsfredsfestivalens gröna scen efter självaste Morrisey.

Men att spela efter den populära soloartisten från The Smiths är ingenting som bandets sångare Jens bryr sig om, han visste inte ens om det.

- Jag hade hellre lirat samma dag som The Prodigy. Jag älskar deras sound, de har riktigt tunga trummor.  Deras skiva The Guilted Generation är en av de bästa skivorna som finns och är helt klart en av anledningarna till att jag är musiker.

"Man måste älska det man gör"

Bandets spelning på Hultsfred blir deras första på den anrika festivalen. Tidigare har Hoffmaestro spelat på Borlänge-festivalen Peace and Love. Men i år står de alltså på en ny scen.

Och fansen spelar precis som vanligt en central roll.

– Om man inte älskar det man gör kan man lika gärna lägga av. Publiken ser direkt om du inte har kul.  Jag tycker att det är genuint skitkul att spela live och jag är extremt tacksam att jag får göra det. Utan våra fans kan vi inte göra det vi gör.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

1 timme sedan
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

2 timmar sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

2 timmar sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

3 timmar sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

idag 11:51
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".