Måndag 27 Sep
Stockholm

Jens Malmlöf: "Publiken ser om du inte har kul"

1 av 3
2 av 3
3 av 3

I kväll går en dröm i uppfyllelse för Hoffmaestros & Chraas fronfigur Jens Malmlöf. Han har drömt om spela på Hultsfredfestivalen sedan han var 15 år gammal.– Det ska bli skitkul, säger Jens Malmlöf.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Hoffmaestro & Chraa

Spelar ikväll på: Hultsfredsfestivalens gröna scen 23:30

Diskografi:  The Storm (2008) Skank-a-tronic Punkadelica (2010)

Medlemmar: Jens Malmlöf, Karl-Uno Lindgren, John Lindgren, Johan Ekhé, Nils Tull, Harry Wallin, Tomas Eby, Hampus Lundgren, Kristian Harborg, Kaliffa Karlsson, Peter Linde

 

Se deras turnelista här.

1994. En 15-årig Jens Malmlöf ser The Prodigy för första gången och tänker: här vill jag spela en vacker dag. Det skulle dröja 17 år. Men i kväll intar Hoffmaestro  Hultsfredsfestivalens gröna scen efter självaste Morrisey.

Men att spela efter den populära soloartisten från The Smiths är ingenting som bandets sångare Jens bryr sig om, han visste inte ens om det.

- Jag hade hellre lirat samma dag som The Prodigy. Jag älskar deras sound, de har riktigt tunga trummor.  Deras skiva The Guilted Generation är en av de bästa skivorna som finns och är helt klart en av anledningarna till att jag är musiker.

"Man måste älska det man gör"

Bandets spelning på Hultsfred blir deras första på den anrika festivalen. Tidigare har Hoffmaestro spelat på Borlänge-festivalen Peace and Love. Men i år står de alltså på en ny scen.

Och fansen spelar precis som vanligt en central roll.

– Om man inte älskar det man gör kan man lika gärna lägga av. Publiken ser direkt om du inte har kul.  Jag tycker att det är genuint skitkul att spela live och jag är extremt tacksam att jag får göra det. Utan våra fans kan vi inte göra det vi gör.

Kommentera
Kopiera länk
Dela