Efter dödshoten - Rebecca Black är tillbaka

I´m not stopping for you, no matter what you do - sjunger 14-åriga Rebecka Black i nya låten My moment. Se världens mest hatade stjärnas nya video här.


Rebecca Black

Född 1997

Debuterade som sångare 2011 med låten Friday

Aktuell med sin nya singel My moment

Minns ni tjejen som älskar fredagar? Rebecca Black heter hon iallafall och är känd för låten Friday som blev en Youtube-sensation.

Singeln betalades av 14-åringens föräldrar, som ville få fart på hennes karriär. Och visst tog det fart. Men inte på hennes karriär utan på näthatet.

Klippet sågs över en miljon tittare, bara den första veckan. Och mottagandet var allt i från varmt. Det var iskallt. Överallt kunde man läsa hur låten var "världens sämsta låt" och "den mest hatade låten någonsin" Det till slut så långt att hon blev dödshotad. 

Trots hoten och hatet har Rebecca kastat sig upp i sadeln igen. Den nya singeln, My moment är ute nu och videon har i skrivande stund 51000 visningar.

Och reaktionerna har redan börjat trilla in - den här gången lite snällare. Ungefär hälften av tittarna har tryckt på like.

Kolla in videon till My moment här:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nas kommer till Sverige

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

1 timme sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

2 timmar sedan
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

3 timmar sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

3 timmar sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

3 timmar sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.