Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ernst: "Alla älskar mig"

- 29/07/2011, 07:31 -
1 av 3

ALL OVER PRESS

2 av 3

Janerik Henrikson/Scanpix

3 av 3

Leif R Jansson/Scanpix

Sveriges mysigaste man - Ernst Kirchsteiger är populärare än någonsin.– Min fru bryr sig inte alls, hon är van vid min popularitet, säger den folkkäre profilen.

Det är ett hektiskt schema som råder när den fjärde säsongen av Sommar med Ernst nu spelas in. Men trots stressiga dagar är Ernst vid gott mod när Nyheter24 får en pratstund med honom.

– Jag jobbar bra under press, och brukar sätta mig i en slags kreativ plats i mig själv och fokusera på det jag gör. Efter ett tag så börjar jag drömma om det jag ska göra och på så sätt får jag nya ideér.

Det var nyfikenheten som fick Ernst att börja att jobba med teve från början. Det var tänkt att det bara skulle vara en säsong, men så blev det alltså inte. Efter tio år i rutan älskar han fortfarande det han gör. Och han är älskad tillbaka.

"Alla älskar mig"

Att han är omåttligt populär - särskilt bland kvinnor är ingenting han sticker under stol med.

– Alla älskar mig. Pensionärer, barn, killar - det är faktiskt allt fler killar som kommer fram till mig nuförtiden och ber om inredningstips.

Men den som tror att Ernsts fru Ulla ska bli svartsjuk för att hennes man dyrkas av tusentals kvinnor har fel.

– Min fru bryr sig inte alls, hon är van vid min popularitet.

Ulf Brunnberg

I sitt program av Sommar i P1 talade skådespelaren Ulf Brunnberg om hur han ser inredning som "feminist-skit" och att han vill se fler program gjorda för män i teve. 

Tycker du att Ulf Brunnberg har rätt, är inredning bara för tjejer?

– Den nya generationen är otroligt intresserad av konst och inredning, det är absolut ingen könsfråga utan en generationsfråga. Att gilla inredning är ju en åsikt och varför skulle inte killar kunna ha en åsikt?