Tisdag 28 Sep
Stockholm

Här är kändisarna som låtit lockarna falla - hot or not?

1 av 7
2 av 7
3 av 7
4 av 7
5 av 7
6 av 7
7 av 7

Det krävs inte bara talang för att erövra Hollywood. Ibland måste stjärnorna göra några drastiska förändringar med sitt utseende för att passa in i sin roll.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Fler kändisar som kapat sitt hår

"Twilight"-skådisen Kristen Stewart ändrade frisyr till filmen "The Runaways". Detsamma gjorde även hennes pojkvän Robert Pattinson inför en annan storroll. Och samma sak gäller Cate Blanchett som klippte av sig håret för filmen "Heaven".

Det enklaste sättet att förändra sitt utseende på är genom att ändra sin frisyr, och stjärnorna är inte rädda att göra det.

Här är kändisarna som offrat sitt hår för en filmroll.

Natalie Portman offrade sitt hår för huvudrollen i filmen V for Vendetta, vlket även gestaltades i filmen. Under en scen rakar en man Natalies huvud. Det krävdes mycket förberedelser och övning då filmteamet behövde få allt rätt i en enda tagning.

Senast i ledet att klippa av sig svallet är Disneystjärnan Vanessa Hudgens. Inför sin roll som tonåring och gravid i filmen "Gimmie Shelter" ändrade Vanessa utseende totalt. Hon toppade sedan det hela med att totalt byta garderob. Från glittriga klänningar på röda mattan till för stora byxor, munktröjor och fejkpiercing.

Vi är vana att se Rooney Mara i docksöta lockar och med ett oskyldigt ungt utseende. En ganska stark kontrast till hur hon ser ut nu inför sin roll i "The Girl With The Dragon Tatoo", som i den svenska versionen spelas av Noomi Rapace.

Veteranen Hilary Swank klippte sig riktigt kort då hon porträtterade en karaktär som var född som flicka men kände sig som en pojke. Du ser förvandlingen och prestationen i filmen "Boys Don't Cry".

Sienna Miller är inte bara känd för att ha otrogna respektive. Hon har även varit med i en och annan film. Visste du inte det så kanske det är för att du inte kände igen henne. I filmen "Factory Girl" har både lockarna och det blondam svallet rykt.

Demi Moore var tidig med att plocka upp rakapparaten. I filmen "G.I Jane" från 1997 ser vi hennes själv raka av sig det mörka blanka håret. Allt medan hon tittar sig själv i spegeln och ler.

Bläddra vidare i bildspelet ovan för att se kändisarnas förvandling!

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Gillade du allas frisyrer?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela