Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Veckan i Tryck

- 22/07/2011, 09:43 -
1 av 3

Nyheter24

2 av 3

Eero Hannukainen/All Over Press

3 av 3

CHARLOTTE BRUNZELL/ALL OVER PRESS

Nyheter24:s nöjeschef Pascal Engman sammanfattar veckans stora mediala världshändelser.

 

[+] Kenza Zouiten

Många lyfte på ögonbrynen och suckade tungt när det stod klart att Sveriges största bloggstjärna släpper en skiva. Hon är ett fenomen, denna Kenza. Veckan i Tryck hävdar att hon i augusti nästa år med all säkerhet står och lyfter en Rockbjörn. Allt den kvinnan tar i blir till guld nämligen. Och Universal har gjort ett kap.

 

[-] Linda Bengtzing

Hon är så grå och tråkig Linda Bengtzing att någon borde haka på henne ett par lanternor. Nu slipper vi henne i alla fall på Allsång på Skansen efter att produktionen sagt tack och hej då efter att Linda insisterat på att framföra en låt från sin nya platta. Det känns inte som att varken Måns Zelmerlöw eller någon annan kommer gråta över det. Bra SVT.

 

[!] Anitha Schulman

Hennes man, Calle Schulman, ”släckte en snok” på Gotland. Och snart blev det, kort sagt, ett jävla liv. Anitha ryckte ut till sin mans försvar. I en fullständigt lysande krönika, skriven i blint raseri, kväste hon den gotländska pöbeln på ett sätt som inte skådats sedan Valdemar Atterdag intog den där fårhagen omgiven av vatten i mitten på 1300-talet.

 

[?] Håkan Juholt

Fryntlige Håkan Juholt är så förbannat folklig att det börjar bli löjligt. Ska han leda Bingolotto eller aspirera på att bli statsminister? I Svensk Damtidning berättar han om hur han grät till ”Tsatsiki Morsan och polisen”. Är det en man att ty sig till när det blåser snålt? En karl i mustasch som gråter till dåliga filmer. Nej, ryck upp dig nu Juholt.

 

[()] Peter Wahlbeck

Borde egentligen inte få mer medialt utrymme, eftersom han på sistone mer och mer framstått som ett halländskt och lite mer tunnhårigt alternativ till Charlie Sheen. Som en grånande schäfer med sina mest aktiva år bakom sig skäller han på allt och alla i hopp om att få följa med ut och kasta frisbee med husse en sista gång innan han går i pension. Det var väl lite småkul i början men börjar nu bli rätt tjatigt.