1 av 2
- Foto: MAJA SUSLIN / SCANPIX
2 av 2
- Foto: Maja Suslin/SCANPIX

Katerinas mardröm efter Big Brother

Tiden efter Big Brother har varit minst sagt påfrestande för Katerina Kazelis.  – Jag har förlorat mitt jobb och min manager blåste mig totalt, säger hon till Nyheter24.


Katerina Kazelis

Namn: Katerina Kazelis

Född: 1977 i Malmö

Yrke: Sångerska, f.d lärare

Känd för sin medverkan i Big Brother.

Under hennes tid i huset blev hon nominerad åtta gånger, men med hjälp av tittarnas stöd lyckades hon hålla sig kvar i tävlingen. Hon har lämnat sin karriär som lärare bakom sig för att satsa på musiken.

Hemsida: jartat.se

Livet efter dokusåpan Big Brother beskriver Katerina Kazelis, 34, som en helt ny värld. På gott och ont. Sitt jobb som lärare har hon inte fått behålla och nu tvingas hon ta emot flertalet oseriösa erbjudanden.

– Jag har förlorat mkt samtidigt som jag vunnit annat. Överlag ångrar jag inte att jag var med, förklarar hon för Nyheter24.

Valde Big Brother framför lärarjobbet

När hon fick reda på att hon blivit antagen till Big Brother sa hon direkt upp sig från sitt jobb som lärare. De flesta av hennes elever visade stöd, och uppmuntrade henne att söka.

Tiden efter programmet stod hon dock utan sin tidigare tjänst, vilket hon menar beror på människors förutfattade meningar.

- Folk har så mycket fördomar, men jag gråter inte över spilld mjölk. Jag valde bort mitt jobb framför Big Brother, hur sjukt det än låter, säger hon.

Ny pojkvän

Hon berättar för Nyheter24 att det finns en ny kärlek i hennes liv, en person som fascinerar henne, men att det är komplicerat. Mer än så vill dokusåpastjärnan inte avslöja.

Hon säger att livet handlar om hur snabbt man reser sig upp från de smällar man är med om. Och hon är inte den som ger upp.

- Jag är en fighter, förklarar hon.

Oseriösa erbjudanden

Just nu väljer Katerina att satsa helhjärtat på musiken och att söka jobb som lärare för att klara sig ekonomiskt. Hon har fått en del "ofördelaktiga" och "oseriösa" erbjudanden som hon har tackat nej till.

– Min tidigare manager försökte att få mig att skriva på ett ofördelaktigt kontrakt. Då rann bägaren över för mig. Jag skriver inte på vilka papper som helst. Han var inte rätt person för mig.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!