1 av 4
- Foto: Janerik henriksson/Scanpix
2 av 4
- Foto: Jessica Gow/Scanpix
3 av 4
- Foto: Jessica Gow/Scanpix
4 av 4
- Foto: Jessica Gow/Scanpix

Kriminella knuttar stormade Eric Saades fest

Eric Saade spelade i sin hemstad och hade planerat en efterfest med släkt och vänner. Efter konserten stormade ett kriminellt mc-gäng vip-hörnan där popidolen och hans sällskap festade. – Det blev otrevlig stämning. Eric var inte jättesugen på att vara kvar, säger stjärnans manager till Expressen.


Eric Saade

Eric Khaled Saade, född 29 oktober 1990 i Kattarp, Helsingborgs kommun, är en svensk sångare.

Saade deltog med Fredrik Kempes och Peter Boströms låt Manboy i Melodifestivalen 2010 och gick direkt till final med flest röster av alla från deltävlingen i Sandviken till Globen där han slutade på tredje plats. Han avlämnade också Sveriges röster i Eurovision Song Contest 2010.

I juni 2010 var Saade skeptisk till att ställa upp i Melodifestivalen en andra gång, men så småningom stod det klart att han skulle ställa upp igen i Melodifestivalen 2011 med låten Popular, skriven av Fredrik Kempe. Den 19 februari fick han flest röster i delfinalen som hölls i Linköping och gick direkt till finalen i Globen.

Den 12 mars blev Popular vinnare av Melodifestivalen 2011 och representerade därför Sverige i Eurovision Song Contest 2011 i Düsseldorf.

Popstjärnan Eric Saade, 20, spelade på Helsingborgsfestivalen i sin hemstad Helsingborg i lördags kväll. Efter spelningen var det tänkt att popidolen skulle fira tillsammans med goda vänner på klubben La Cardinal. En egen vip-hörna var arrangerad på klubben för sällskapet.

Saade skulle också sjunga några extralåtar för festdeltagarna, men så blev det inte.

"Det var bara att flytta på sig"

Festandet fick ett abrupt slut när ett gäng män, som enligt uppgifter till Expressen, tillhör ett kriminellt mc-gäng äntrade lokalen kring midnatt. 

Männen trängde sig in i vip-hörnan där Saade och hans sällskap satt. Eric var inte sen med att lämna både vip-avdelningen och festen.

- Det var bara att flytta på sig. De kom in och satte sig så det var bara för oss att flytta på oss. De tog över hela "vippen", säger Tomas Lingman, Eric Saades manager, till Expressen.

Stämningen blev så otrevlig och Erik och hans sällskap blev tvingade att lämna lokalen och istället fortsätta festen på stjärnans hotell.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!