... OSTKROKAR! Fantastiskt!
1 av 3
... OSTKROKAR! Fantastiskt! - Foto: All over press
Maria Montazami verkar ha haft det bra, på hotellet väntade en korg full med...
2 av 3
Maria Montazami verkar ha haft det bra, på hotellet väntade en korg full med... - Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX
Välkommen hem efter semestern, Maria!
3 av 3
Välkommen hem efter semestern, Maria! - Foto: Patrik Österberg/All Over Pres

Montazamis lyxsemester: "Jättebra partyn"

Hollywoodfrun Maria Montazami är hemkommen till Kalifornien efter sin glamourösa lyxsemester i Sverige.– De hade fyllt två stora korgar till mig på rummet - en fylld med ostkrokar och en med färsk frukt och gott och blandat, säger hon.


Så blev hon Hollywoodfru

Maria Montazami är född i Västerås 1969. I slutet av 80-talet åkte hon till USA för att hälsa på sin syster, men stannade sedan för att arbeta som au pair.

Senare jobbade hon även som servitris och föll där för sin nuvarande man Kamran som var ägare till restaurangen hon jobbade på.

I söndags kom Maria Montazami, 45, hem till Kalifornien efter en solig lyxsemester i Sverige. Tillsammans med sin man Kamren och sina fyra barn började hon semestern på Tennisveckan i Båstad.

- Det var skitkul. Jag hade önskat att jag kunde stanna längre. Det var jättebra partyn och allt var hur kul som helst. Men det är så intensivt när man bara har två-tre dagar på plats, då hinner man inte gå på allt man vill, säger Maria Montazami till Nyheter24.

Efter de varma sommarnätterna i Båstads exklusiva nattliv, fyllt av nattklubbsbesök och mingel, begav sig familjen vidare till Milano i Italien. Dessvärre blev det en besvikelse - åtminstone ur shoppingperspektiv.

– Vi var jättebesvikna. Vi visste inte riktigt var man shoppade i Milano. Och det var ganska mycket amerikanska märken, vi hade hoppats mer på det här italienska.

Åter i Sverige gjorde Montazami ett efterlängtat besök på Grand Hotel i Helsingborg för att sedan bege sig till Stockholm där det glamourösa lyxhotellet RicaKungsgatan väntade på henne.

– De hade fyllt två stora korgar till mig på rummet - en fylld med ostkrokar och en med färsk frukt och gott och blandat. Och senare så fyllde de upp med Dumle och Geisha-choklad. Hur bra som helst.

Mahognybåt

Under veckan hann den 45-åriga Hollywoodfrun med en hel del. Förutom en rad olika framträdanden i media njöt hon av delikata middagar på flera utav Stockholms absolut finaste restauranger, däribland femstjärniga Engelen i Gamla stan.

– Där bjöd de oss på jättegod mat. Verkligen. Helt fantastisk service!

På semestern är det viktigt för Maria Montazami att kunna njuta lite extra. Att unna sig restaurangmiddagar är en stor del i att koppla av, menar hon.

– Vi åkte ut i en mahognybåt till Grinda Wärdshus till exempel. Det var otroligt vackert och mysigt. Jättefint, verkligen. Så himla god mat också!

"Det blir packningsskola"

Men precis som för så många andra har även Maria Montazami problem. Den i övrigt flotta semestern blev snabbt problemfylld när Maria insåg hennes dundertabbe - hon hade packat för många väskor.

– Jag packade uruselt. Jag tog med mig en massa onödiga högklackade och en massa väskor som bara tog en massa plats. Så det blir packningsskola för mig tills nästa gång, säger Maria Montazami och skrattar.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!