1 av 2
- Foto: Janerik Henriksson/Scanpix
2 av 2
- Foto: Janerik Henriksson/Scanpix

Alex Schulman slutar på Radio1

Alex Schulman slutar på MTG:s radiokanal Radio1. I stället väljer han att satsa all tid på sin kommande roman.


Schulman Radio1

Alexander Schulman, 35 , född 17 februari 1976 i Skåne, är en svensk författare, medieentreprenör, journalist, programledare och bloggare.

Alex är sedan 2010 gift med Amanda Schulman. Tillsammans har de dottern Charlie, född 2009. Alex har tidigare varit gift med Katrin Zytomierska.

Han har givit ut boken Skynda att älska (2009) en minnesroman ägnad pappan Allan Schulman.

2 augusti 2011 meddelar Alex att han hoppar av sitt program på Radio1 och sin medverkan i Rix Fm för att lägga ner mer tid på sin kommande roman.

 

 

 

Medieprofilen Alex Schulman väljer att hoppa av sin egen radiotalkshow Schulman i Radio1. Anledningen är att han vill lägga allt krut på sin kommande roman.

Schulman började att sändas i april 2011 på den nystartade stationen och har varit väldigt populärt. Trots detta väljer alltså stjärnbloggaren att sluta. Men det är inte bara Radio1 som blir en man mindre i höst. Alex kommer också att sluta medverka i Rix FM

"Bland det roligaste jag har gjort"

Det är med tungt hjärta han avsäger sig uppdraget.

- Jag tyckte det var skitkul att jobba med Radio1. Det är bland det roligaste jag har gjort och det är helt fantastiskt att få fylla två timmar med bara prat. Jag är faktiskt lite ledsen över att jag måste sluta men det känns nödvändigt, säger han till Dagens Media

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!