- Foto: MONTAGE

Bloggresumén: Vecka 31

Varje lördag listar Nyheter24 veckans hetaste snackisar i bloggosfären. Dessutom utnämner vi en bloggare till veckans bästa. Någon får också ta smällen som veckans kalkon. Vem hissas och vem dissas under vecka 31?


Bloggresumén

Varje lördag listar en av Sveriges främsta bloggexperter vad det hetaste i bloggosfären varit under veckan som gått. Dessutom får en bloggare en ryggdunk, men någon blir också veckans kalkon.

Du hänger väl med?

Hetaste snackisarna

1. Anusattacken mot Finest

Det blev inte nådigt för vimmelbildssugna besökare när Finest drabbades av en fasansfull anusattack natten till måndagen. Även trogna följeslagare av Daniel Paris, Linda Thelenius, Rosanna Charles, Katrin Zytomierska och många fler hade svårt att sova efter den mycket osmakliga bilden som prydde toppen på Finest.

Sajten låg nere hela måndagen och kom inte upp förrän sent på kvällen. Och även om hackerattacken väckte rädsla hos några av bloggarna (läs: Linda Thelenius) så var det många som uppskattade den bloggfria dagen, enligt källor till Bloggresumén.

2. Hotbrev

Blondinbella och Tyra verkar vara högaktuellt material för sliskiga pervogubbar. Båda två har nämligen fått varsitt hotbrev hemskickat där grova sexuella anspelningar presenteras och där en man delar med sig av sina allra våtaste drömmar med bloggerskorna.

"Ett sexuellt samlag är på sin plats mellan oss två utan kondom bara så du vet ! Dina vackra bröst till meloner ska bli så skönt att få suga på samt slickningen av din håriga och fina slida. Gör du inte som jag säger blir det garanterad kroppsstyckning och då kommer jag steka brösten dina i smör å vad gott i sådana fall."

Båda har polisanmält brevet, men Blondinbella har inte mycket hopp. I en intervju med Nyheter24 förklarar hon sina tankar.

3. DennisM rånades

Fortsatt stormigt kring Dennis Maglic, skulle en väderpresentatör sagt. På sin semester i Italien blev han rånad på ungefär 5000 kronor och sin sprillans nya Iphone. I ett förtvivlat inlägg berättar han om rånet som ägde rum på vägen hem från Vatikanstaten.

Enligt toppbloggaren ska inte heller polisen förstå ett ord av vad Dennis säger. Frågan är om det är italienarnas engelska eller Dennis engelska som är dålig?

 

Veckans bästa

Bloggresumén har börjat fatta tycke för Katrin Zytomierska, den duracellkaninen. Det är lätt att missta henne för Usain Bolt med tanke på tempot hon har i sitt liv, men frukta icke. Katrin är samma härliga kvinna som hon alltid varit - om än lite gladare såhär på sommaren, tycker ni inte?

På sin blogg sköter hon sig i alla fall utmärkt. De kopiösa mängder bilder hon laddar upp på sonen Ringo är också ett stort plus i kanten.

 

Veckans kalkon

Jahaja, Jackie. Here we go again. Bloggresumén övervägde tidigare starkt att arkivera alla inlägg där Jackie gör bort sig, men efter några timmars planering förstod vi att det skulle innebära att vi behövde skriva ut varenda inlägg hon någonsin pruttat ut. Det verkar nämligen vara oundvikligt för en diva som henne att inte trampa i klaveret.

Nu har hon dissat Linda Thelenius och tycker att det är töntigt att hon blir skrämd av hackerattacken mot Finest - där Linda placerat sin blogg. Även om Linda är lite väl dramatisk emellanåt så är det dumt att göra uttalanden innan man vet hela sanningen, eller hur Jackie? Dessutom missar hon den där viktiga detaljen med att hackerattacken ju faktiskt riktades mot Linda och att det fanns en hotbild mot henne sedan innan.

Vad som är töntigt är att Jackie Ferm orkar bry sig. När ska hon skaffa ett jobb? Är det någon som vet? Annars kanske Bloggresumén ska öppna arbetsförmedling åt Jackie?!

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

Kalle Norwald är en av experterna i "Gift vid första ögonkastet". Nu berättar Kalle att han och hans partner var det första samkönade paret i Sverige att få sin ansökan om gemensam adoption godkänd utomlands.

Anne Hathaway: "Behövde hångla med tio killar"

Nu är hon en filmstjärna, men i början av sin karriär kände sig Anne Hathaway utsatt – bland annat fick hon genomgå ett "kemitest" och hångla med flera tänkbara motspelare. Jag tyckte att det var jätteäckligt, säger hon i en intervju.