Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sommarplågorna vi har fått nog av

- 09/08/2011, 08:06 -
Eric Amarillo har varit hetast i sommar.
1 av 5

Eric Amarillo har varit hetast i sommar.

ALL OVER PRESS

Killarna i Swedish House Mafia.
2 av 5

Killarna i Swedish House Mafia.

ALL OVER PRESS

Beyoncé Knowles.
3 av 5

Beyoncé Knowles.

ALL OVER PRESS

Veronica när hon gästade Allsång på Skansen.
4 av 5

Veronica när hon gästade Allsång på Skansen.

ALL OVER PRESS

Britney i nya videon.
5 av 5

Britney i nya videon.

ALL OVER PRESS

De är alla säkra kort på festen - partylåtarna som går på högvarv och får även den blygaste festdeltagare att tränga sig fram på dansgolvet. Nyheter24 har korat det hetaste av heta bland sommarens partyhits - sommarplågorna som drabbade oss 2011.

Beyoncé - "Run The World (Girls)"

Högaktulla Beyoncé släppte nyligen det hyllade albumet "4", men "Run The World (Girls)" är redan nu en klassisker. I alla fall på inneklubben F12.

Duck Sauce - "Barbara Streisand"

Spelades flitigast på studentflaken och har fortfarande en säkrad plats i playlisten, lyssna och njut!

Britney Spears - "Til the world ends"

En storslagen comeback var verkligen det som Britney lyckades med sommaren 2011. Mycket på grund av denna hit. Men i ärlighetens namn är väl ändå remixen med Nicki Minaj och Ke$ha snäppet hetare, eller?

Mange Makers - "Fest Hos Mange"

En grupp 17-åriga killar från en stockholmsförort satsar stort och gör egen partylåt. Kort därefter hamnar den på Youtube. Och sprids, och sprids. Ni kan inte ha missat den.

Swedish House Mafia - "Save The World"

Kungarna av house har gjort det igen!  På alla klubbar värda att nämnas har den spelats om och om igen. Deras beat är här för att stanna!

Eric Amarillo - "Om sanningen ska fram"

Ingen kan ha undgått Amarillos framgångar. På klubbar från norr till söder har han spelats. Av alla låtar på listan, är det här nog den vi kommer att minnas bäst. Men om sanningen ska fram så vill vi väl inte ligga med Amarillo, eller?

Veronica Maggio - "Jag kommer"

Det har debatterats om vad låten handlar om. För den handlar väl inte om sex? Högst oklart. Vi har i alla fall sedan länge släppt det där, och dansar just nu mer än någonsin när den spelas.