Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Craafords hånsvar till Kissie: "Ska på fettrunda"

- 12/08/2011, 12:41 -
1 av 3

Maja Suslin / SCANPIX

2 av 3

EEROBILD/All Over Press

3 av 3

CHARLOTTE BRUNZELL/ALL OVER PRESS

Efter att bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson under gårdagen anklagat Josefin Craaford för att ha hetsat bloggerskan till självsvält får hon vasst svar på tal.

Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilssons alltmer avmagrade kropp har varit ett hett samtalsämne i bloggosfären under de senaste månaderna.

Efter en mystisk avsvimning och bilder på en kropp farligt nära anorexi var frågetecknen kring Kissies viktproblem många - men igår kom svaret.

Enligt "Kissie" är alltsammans programledaren Josefin Crafoords fel. Bloggerskan anklagar Crafoord för att ha hetsat henne till självsvält - ett uttalande som nu får programledaren att slå tillbaka.

"Ska ta henne till McDonalds"

– Ska ta Kissie på en fett-runda. Donalds, Dunkin Donuts å sen lite tantfika m delikatobollar. Bara hon bjuder på lite kul skvaller, skriver Crafoord på sin Twitter.

Ryktet om hennes inblandning i hetsbantningen nådde Crafoord under semestern - som snabbt förvandlades till ett fartfyllt drama.

– Ryktet på stan nu när man e hemma från landet är att det är mitt fel att Kissie har ätstörningar. Fullt pådrag i telen. Det händer grejjer.
 

Läs om Kissies påhopp här.