1 av 3
- Foto: Maja Suslin / SCANPIX
2 av 3
- Foto: EEROBILD/All Over Press
3 av 3
- Foto: CHARLOTTE BRUNZELL/ALL OVER PRESS

Craafords hånsvar till Kissie: "Ska på fettrunda"

Efter att bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson under gårdagen anklagat Josefin Craaford för att ha hetsat bloggerskan till självsvält får hon vasst svar på tal.


Kissies vikt

Crafoord är inte den enda som har uttalat sig om Kissies viktproblem.

Bloggerskan Blondinbella uttryckte sin oro efter Kissies kollaps med orden:

"Nu står det inget om anledningen till varför hon las in, men jag tror, precis som många andra att hon är undernärd och svimmade på grund av ett för litet näringsintag."


Även hälsocoachen Anna Skipper är oroad - och vill hjälpa den avmagrade bloggerskan:

Bilderna på hennes blogg är djupt oroande och jag anser hon genast skall söka professionell vård för anorexi, säger hon till Nyheter24.


Quetzala Blanco
har skrivit tänkvärda ord om Kissies vikt och ställt frågan varför ingen bryr sig om "kreddiga" kändisars undernärda kroppar:

"Hur kommer det sig att ingen oroar sig när någon i det lite hippare gardet, säg, Elin Kling, kablar ut bilder på sig själv där hon i stort sett bara består av skinn och ben och en skrynklig tygbit från sin H&M-kollektion?"

Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilssons alltmer avmagrade kropp har varit ett hett samtalsämne i bloggosfären under de senaste månaderna.

Efter en mystisk avsvimning och bilder på en kropp farligt nära anorexi var frågetecknen kring Kissies viktproblem många - men igår kom svaret.

Enligt "Kissie" är alltsammans programledaren Josefin Crafoords fel. Bloggerskan anklagar Crafoord för att ha hetsat henne till självsvält - ett uttalande som nu får programledaren att slå tillbaka.

"Ska ta henne till McDonalds"

– Ska ta Kissie på en fett-runda. Donalds, Dunkin Donuts å sen lite tantfika m delikatobollar. Bara hon bjuder på lite kul skvaller, skriver Crafoord på sin Twitter.

Ryktet om hennes inblandning i hetsbantningen nådde Crafoord under semestern - som snabbt förvandlades till ett fartfyllt drama.

– Ryktet på stan nu när man e hemma från landet är att det är mitt fel att Kissie har ätstörningar. Fullt pådrag i telen. Det händer grejjer.
 

Läs om Kissies påhopp här.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!