Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Artistvännen om Anna Book: "Jävla flodhäst"

- 12/08/2011, 16:59 -
1 av 2

Eeroblid / All Over Press

2 av 2

Montage/All Over Press/Scanpix

Anna Books tidigare bundsförvant, Rednex-sångerskan Annika Ljungberg, går till hårt angrepp mot ABC-sångerskan.

Annika Ljungberg, känd som sångerska i Rednex, skräder inte sina ord när hon pratar om sin forna väninna - artisten Anna Book.

I senaste numret av Hänt Extra beskriver Annika sin folkkära väninna som en "jävla flodhäst", på grund av en händelse under Annikas bröllop med musikern Jens Sylsjö år 2003. I samband med bröllopet - som hade riddartema och förrättades av ingen mindre än Runar Sögaard - tog sångerskornas vänskap ett dramatiskt slut.

I tidningen beskriver Annika hur Anna under vigselceremonin stormade fram till altaret för att filma paret.

– När ceremonin var som vackrast och tårarna rann kom Anna Book in som en jävla flodhäst och förstörde allt, säger Annika.

Höll tal om sin bukoperation

Då den stormiga händelsen i kyrkan var överspelad och gästerna begett sig till den väntande bröllopsmiddagen fortsatte Anna Book, enligt Annika Ljungberg, sina försök att förstöra den goda stämningen.

Annika förklarar att ABC-sångerskan under middagen höll inte bara ett, utan två, tal - som båda fokuserades på Annas egen bukoperation.

Efter bröllopet tog vänskapen mellan artisterna - inte helt överraskande - slut.