1 av 2
- Foto: FAKISIMIL/YOUTUBE
2 av 2
- Foto: Charlotte Brunzell/ All over press

Kissie nobbar Blogawards

Kissie dyker inte upp på Blogawards. Hon tycker att Kenza och Blondinbella borde få en chans att vinna titeln "Årets elitblogg" istället.- Tack, men nej tack, säger hon i ett videoinlägg i sin blogg.


Varför drar hon sig ur?

Inlägget där Kissie berättar att hon tackar nej till sin nominering i Blogawards har fått starka reaktioner. På bloggen drivs en hätsk debatt om varför hon drar sig ur tävlingen:

Sara:"Vilken jäkla fegis du är kissie du är rädd för allt du har ljugit och hammnat (SIC) på löpsedlarna,därför drar du dej ut"

Dior: "Ja tycker du gör rätt hjärtat! Ingen mening o stå i vägen för dom som faktiskt vill vinna"

Erika: "vi vet att du är rädd för att förlora mot kenza å dom och du vill inte bara dit för de har varit mycke tjafs med din vikt"

Miljana: "Så sött av dig att tänka på andra så mycket <3"

Josefine: "HAHAHA du hade ändå ingen chans att vinna, det är väl därför du drar dig ur också"

Anonym: "Helvete vad jag har hatat dig, Alexandra. Men sen din medverkan i debatt om förebilder har jag .. ja, ändrat mig. Eller så har du ändrat dig. Undan för undan sinar hatet."

Alexandra "Kissie" Nilsson, 20 blev under onsdagen nominerad till "Årets Elitblogg" - Veckorevyns tävling där de bästa bloggarna utses.

Men blogserskan väljer nu att tacka nej. I sin blogg berättar Kissie att hon inte har något som helst intresse av att vinna titeln och tycker att den borde gå till någon som vill ha den.

- Det tackar jag för, Veckorevyn, det var jättetrevligt att bli nominerad. Men det är ingenting som intresserar mig. Tack, men nej tack.

Vill ge Kenza och Blondinbella en chans

Kissie väljer att backa från tävlingen eftersom hon vill ge de andra nominerade bloggerskorna en chans att vinna.

- Det är inget som intresserar mig, de andra bloggerskorna borde få en chans. Kenza, Isabella eller Dessie.

Att det är hennes förtjänst att hennes lillebror, Peter "Peter08" Nilsson är nominerad i kategorin "årtes bloggraket" är inget som hon sticker under stol med.

- Delvis är det ju på grund av mig som han är nominerad, jag har ju Sveriges största blogg. Det är nog inte helt fel att ha mig som syster när man själv ska börja blogga.

Har blivit kränkt på galor

Som Nyheter24 skrev förra veckan kände Kissie sig "kränkt och hånad" av Josefin Craaford, som var konfrencier under Finest Awards. Josefin sa bland annat att bloggerskan "inte såg lika smal ut som på bilderna", vilket, enligt Kissie själv, bidragit till att hon började hetsbanta.

De är nominerade till Årets elitblogg

Kriterier: (Över 300 000 unika besökare/vecka) För att förtjäna en plats bland elitbloggarna krävs det att du har gjort mer än att blogga - Du ska även ha gjort dig ett stort namn i kändis-Sverige!

Alexandra ”Kissie” Nilsson, Kissies.se (Hoppar av)

Kenza Zouiten, Kenzas.se

Paulina ”Paow” Danielsson, Paow.se

Isabella Löwengrip, Blondinbella.se

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Många avhopp från Eurovision i Malmö

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

1 timme sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

2 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

2 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

2 timmar sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.