Liam Gallagher stämmer sin bror

- 20/08/2011, 13:00 -
1 av 3

All over press

2 av 3

All over press

3 av 3

All over press

Oasis-duon i storbråk. Nu stämmer Liam Gallagher sin egen bror Noel för falska anklagelser.

I går lämnade Liam Gallagher, 38, från Oasis in en stämningsansökan mot sin bror och föredetta bandkollega Noel Gallagher, 44. Anledningen ska vara skälet till en inställd konsert under en festival som Oasis under sin aktiva tid skulle spelat på.

Det var i förra månaden som Noel under en presskonferens påstod att anledningen till den inställda konserten skulle ha varit att hans bror Liam varit bakfull. Medan den officiella anledning vid tillfällets uppgavs vara en inflammation som orsakar heshet.

Via sin advokat och ett brev krävde Liam, som hävdar att det hela är en lögn, sin bror på en offentlig ursäkt för uttalandet. När den uteblev valde Liam att istället vidta rättsliga följder, enligt The Sun.

– Sanningen är att jag hade en inflammation och det var en doktor som givit mig diagnosen. Det var det som hindrade mig från att uppträda den kvällen, säger Liam enligt Sun.

Bröderna har, sedan Oasis splittrades 2009, svårt att komma överrens. Noel hävdar även att han och hans bror endast talades vid på scen under de sista månaderna innan Oasis upplöstes .