Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Prinsessan Madeleine och Jonas Bergströms stela möte

- 22/08/2011, 11:02 -
Jonas Bergströms nya tjej
1 av 4

Jonas Bergström och hans nya kvinna

Faksimil

Brud tar skydd från regn under paraply
2 av 4

Brud och brudtärnor

Faksimil

Chris är prinsessan Madeleines respektive
3 av 4

Prinsessan Madeleine och hennes nya respektive

Faksimil

Jonas Bergström och hans nya respektive på bröllop
4 av 4

Blixter och dunder på bröllopet

Faksimil

Paret gick på samma bröllop - tillsammans med sina nya respektive. – Hon gjorde allt för att inte komma i närheten av dem.

Det var det forna parets blott andra möte sedan brytningen efter avslöjandet om Jonas Bergströms otrohet. Och enligt fotografen Poppe Linge, som fanns på plats, gjorde prinsessan Madeleine allt för att slippa vara i närheten av sin förre pojkvän.

– Hon hade hela tiden koll på var han stod, berättar han för Nyheter24.

Stelt

Jonas Bergström anlände till bröllopet tillsammans med sin flickvän, Stephanie af Klercker. Prinsessan Madeleines förra bästa vän. Relationen dem emellan har varit obefintlig sedan det avslöjats att hon ersatt Madeleine vid Bergströms sida.

– Hon gjorde allt för att inte komma i närheten av dem, säger Poppe Linge.

Dessutom fanns Madeleines nuvarande pojkvän, Chris O´Neill upp. Amerikanen landade i Stockholm under lördagsmorgonen för att finnas på plats vid Madeleines sida. Han anlände till festen eskorterad av Madeleines väninnor Emma Pernald och Veronica Arph.