Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pernillas skyddsling nära knäckas

1 av 3

TV3

2 av 3

TV3

3 av 3

TV3

Nöje | 25/08/2011 16:21

I torsdagens avsnitt av True Talent ställs nya talanger inför den hårda juryn - och vissa av dem är nära att knäckas av pressen. En av dem är Pernilla Anderssons elev Linnéa.

I torsdagens avsnitt av TV3:s nya sångtävling True Talent gör ytterligare ett gäng talanger upp om juryns gunst och röster.

Sångcoachen Pernilla Andersson har i kvällens program valt ut 23-åriga Linnéa Khalil från Kungälv, och får henne som sin elev - om hon lyckas övertyga juryn.

– Det är väldigt sällan man hittar den helhet som hon har, förklarar Pernilla i programmet.

Problemet är bara den näst intill ohanterbara nervositet som Linnéa känner innan hon äntrar scenen - och som kan komma att blockera henne fullkomligt när hon står framför juryn.

Minuterna innan hennes framträdande är det tryckt stämning bakom scenen.

– Jag vill så gärna få något av mitt lugn ner i henne. Hon är så jävla bra och vacker, men hon är jättenervös nu, förklarar Pernilla.

Sa upp sig för musiken

För Linnea är det extra mycket som står på spel. För att kunna satsa helhjärtat på musiken har hon nyligen sagt upp sig från sitt jobb.

– Den här möjligheten kunde inte komma bättre. Just nu bor jag hos min syster, och sen har jag bott hos kompisar. Jag åker runt och tar dagen som den kommer.

Men kvällens framträdande är en stor svårighet att ta sig igenom - trots att Linnéa är förberedd.

– Jag har försökt att bearbeta min nervositet så gott det går, säger hon i programmet innan hon skakade ställer sig framför juryn.

Hur det går för Linnéa ser man i torsdagens avsnitt av True Talent på TV3 klockan 20.00.