Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ebba von Sydow om Kate Middleton: "Sorgligt smal"

1 av 8

All over press

2 av 8

All over press

3 av 8

All over press

4 av 8

All over press

5 av 8

All over press

6 av 8

All over press

7 av 8

All over press

8 av 8

All over press

Nöje | 26/08/2011 09:30

Ebba von Sydow till attack mot skräckbilderna på Kate Middleton.– Fruktansvärt, säger SVT:s Ebba von Sydow.

Hertiginnan av Cambridge Kate Middleton som i våras gifte sig med prins William blev snabbt populär hos folket. Hennes klädsmak, personlighet och grace har hyllats världen över och lovorden verkar aldrig ta slut - men nu säger Ebba von Sydow ifrån.

I sin blogg, med stort fokus på mode och kungligheter, rasar Ebba mot Kates vikt.

– Det är inte helt lätt att visa bilder på Kate just nu, utan att kommentera hur fruktansvärt smal hon ser ut, skriver Ebba i ett inlägg.

Medan vissa håller med storbloggaren och menar att det är rätt av Ebba att lyfta Kates viktfråga har inlägget även upprört många som hävdar att Kate är naturligt smal.

"Om hon har en ätstörning är det självklart sorgligt men att hon är smal är inte sorgligt tycker jag. Att skriva att hon är sjukligt smal är en förolämpning mot oss som är naturligt smala. Det låter nästan som att du är avundsjuk", kommenterar signaturen Hh.

"Sorgligt smal"

Ebba som inför sina läsare öppet resonerar hurvida hon ska kommenterar Kates vikt på bloggen eller inte avslutar sitt inlägg med sin personliga dom:

– Jag har i ärlighetens rätt svårt att se något annat än en alldeles sorgligt smal tjej.