Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här tar Filip & Fredrik botox - i direktsändning

1 av 7

Kanal5

2 av 7

Kanal5

3 av 7

Kanal5

4 av 7

Kanal5

5 av 7

Kanal5

6 av 7

Kanal5

7 av 7

Kanal5

Nöje | 26/08/2011 09:19

Filip och Fredrik tar, trots viss motvillighet och stor rädsla, emot botoxsprutans magiska effekt - i direktsänd teve.– Det där gör fan ont, säger Filip Hammar.

Humorduon Filip Hammar och Fredrik Wikingsson är tillbaka med sin nya show Breaking News. I gårdagens avsnitt testade dessa smått galna programledare att injicera botox, eller som de själva kallade det - ett "mindre kirurgiskt ingrepp av plastikkaraktär".

– Det är många internationella programledare som kör botox, så nu kan vi också göra det, säger Filip medan skräckbilder på manliga kändisar som Simon Cowell, Kenny Rogers och Gordon Ramsay kablas ut till tevetittarna.

Med hjälp av hudläkaren Petra Kjellman får duon en putsning av sitt yttre.

– Vi ska ta hand om dina horisontella linjer. Du har en benägenhet att dra upp ögonen, säger Kjellman innan hon sticker nålen djupt in i Filips panna.

– Det där gör fan ont, det gör ont på riktigt. Och nu knastrar det vid mitt ögonbryn, utbrister den behandlade programledaren.

"Lite kiss i kalsongerna"

Fredrik, som på grund av "manodepressiva drag" har mer av de karakteristiska argrynkorna, kommer inte heller undan - sin spruträdsla till trots.

– Jag kommer ihåg då vi skulle utomlands och gick till en vaccincentral. Då svimmade du utanför, minns Filip.

Händelsen slutade på ett inte helt fräscht vis.

– Det kom lite, lite kiss i kalsongerna också. Jag kollapsade helt muskulärt, avslutar Fredrik.
 

Bläddra i bildspelet ovan för att kolla in när humorduon får en rejäl omgång med botoxsprutan.