Bloggresumén: Vecka 35

- 03/09/2011, 17:39 -

MONTAGE

Efter några veckors paus är Bloggresumén åter tillbaka. Här lyfter vi snackisarna i bloggsofären, delar ut hissar och dissar som om ingen morgondag fanns.

1. Anusattacken #2

Det var inte länge sedan Finests bloggare drabbades av en anusattack. Nu har olyckan slagit till igen. Denna gång får ingreppet det mindre smickrande namnet "kukattacken".

På fredagsmorgonen slog en påstådd Linda Thelenius nämligen till mot Katrin Zytomierska där hon gästbloggade. Problemet? Det var verkligen inte Linda som gästbloggade. Och än mindre hon som bytte ut headern och la in texten "Var det någon som sa kuk?".

Det finns onekligen någon eller några som vill Linda Thelenius illa.

2. Tyra kan lida av cancer

Finaste Tyra Sjöstedt har efter en cellprovtagning fått reda på att hon har cellförändringar i livmodern. Visserligen inte under några omständigheter ett tydligt tecken på cancer, men en varningssignal.

Sedan inlägget postades på fredagen har Tyra överösts av stöttande kommentarer. Och det tycker vi hon är värd. Kämpa på, och tappa inte hoppet! Det kan mycket väl vara helt okej.

3. Blondinbella fortsatt hotad

"Nu har både jag och min städhjälp märkt att någon tittar in i mitt brevinkast upprepade gånger. Isnar i mage varje gång jag hör. Vad göra?"

Blondinbella avslöjade på sin twitter att hoten verkar fortsätta. Hon har tydligen noterat ett par ögon som stirrar in i hennes brevinkast i lägenheten.

Obehagligt, helt klart.

Värt att notera i sammanhanget är att Isabella Löwengrip bor på skyddad adress. Hur de hittat henne ändå? Bra fråga.