Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Blondinbella utsatt för stalkerattack

- 03/09/2011, 17:55 -
1 av 2

Photo: FAKSIMIL FRÅN TWITTER.COm

2 av 2

Lars Pehrson / SCANPIX

Isabella "Blondinbella" Löwengrip har upprepade gånger märkt att någon kikat in i hennes brevinkast."Isnar i magen varje gång. Vad göra?", skriver hon på Twitter.

Den kända bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip och hennes städhjälp har båda noterat att någon varit utanför hennes dörr.

"Nu har både jag och min städhjälp märkt att någon tittar in i mitt brevinkast upprepade gånger. Isnar i magen varje gång. Vad göra?", skriver Löwengrip på sin twitter.

Det är inte första gången Blondinbella blivit utsatt för brott. Hon har tidigare blivit attackerad med en flådd mink av några djurrättsaktivister som retat sig på hennes pälskläder. Och under en semesterresa i Italien blev hon utsatt för ett övergrepp på en nattklubb. Då skrev hon så här på sin blogg:

”Att vara ute på klubb bland italienare utan att ha manligt sällskap med sig är väldigt farligt och jag hade riktigt otur..."

"Jag mår inte speciellt bra efter övergreppet, därför bokade mina föräldrar en resa hem imorgon. Jag har gråtit, känt skam, äcklad men nu är jag mest arg".

Löwengrip har även blivit hotad flera gånger på sin blogg och berättat att hon är trött på att ständigt behöva vara rädd.

"Det tråkiga är att jag blir rädd och har svårt att vara själv", skrev hon då på sin blogg.