Söndag 19 Sep
Stockholm

Sexfria relationer, botox, homoattack och svältdiet – grattis, Carola!

1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Vansinnesfärdar med bilar, sexfria relationer, svältdieter och alla de där långhåriga norrmännen – Nyheter24 har sammanställt Carolas vildaste höjdpunkter.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Carola Häggqvist

I år fyllde Carola Häggqvist 45 år. Bland hennes största hits finner vi klassiker som Fångad av en stormvind, Evighet och Främling.

Läs allt om Carolas smått galna liv här.

Carola på Livets Ord-mässan
Carola blir lite väl vild och galen under en Livets Ord-mässa år 1990. Hon skriker rakt ut som rena rama Exorcismoffret. Ja, se och själva. Varning: Använd hörlurar.

Carolas homoattack
– Samhället måste ge homosexuella hjälp och information så att de kan vänja sig av med sin onormala läggning, sade Carola till den norska tidningen Aftenposten under 90-talet.
Carolas beef med världens alla homosexulla fortsatte även ända in på 00-talet. År 2001 säger Carola till tidningen QX att "homosexualitet alltid kommer att vara något onaturligt". År 2002 ber hon om sitt ursäkt för sina uttalanden.

Singeltröjan
Carola och Runar Söögard är gifta från 1990 och skiljer sig år 2000.Efter separationen bar Carola på schlagerfestivalen en tröja där det stod att hon var singel.

Runar skjuter ihjäl Carolas katt
Under många, många år, för länge, länge sedan var Carola och Runar Söögaard gifta. År 1996 skjuter Runar ett rådjur från sitt fönster. År 2011 tar Carola bladet ur munnen och berättar en hisnande skräckstory.
– Det var värre för mig när han sköt min katt, han gillade inte den så bra. Jag får skylla på att norrmän är lite annorlunda än oss svenskar, sade hon till Metro.

Carola mular ett fan med blommor
Året är 2005 och Carola och Elena Paparizou gjorde en duett på Abbas Waterloo på Allsång På Skansen. Helt plötsligt får Carola under ett lyckorus en idé – hon slet helt sonika upp en oskyldig blomma ur en krukla och kastar den rätt i ansiktet på Carola-fanet Diana, 22.
– Det gjorde inte ont i alla fall, sade Diana efter attacken.
Carolas försvarstal löd kort "Jag kände mig bara vild och glad".

Carolas ungdomschock
Carola ska göra sig extra snygg inför sitt deltagande i Eurovision i Aten. Stenhård träning, hårextensions och Botox. Dessutom investerade hon i en "helt ny garderob. Klänningar med mycket rörelse i och rockigare jeans och toppar" var ledorden.
Jan Guillou lackade på Carolas Botoxfixering och menade att Carola såg lika stel och livlös ut som en affisch.

Carolas svältdiet
Carola ville gå ner ett par kilo och körde under 2007 en riktig svältdiet. Det enda sångerskan åt var en sockerbit, toast, några skedar naturell yoghurt och broccoli.

Carola köper en parfym och åker till Haiti
Jordbävningen i Haiti år 2010 nådde 7,8 på Richterskalan och krävde 85 000 människoliv. Hundratusentals personer uppges ha skadats. Behovet av mat och vatten till de drabbade var enormt.
Carola, som har fadderbarnet Edens, 15, i Haiti, åkte till katastrofzonen.
På flygplatsen köper Carola parfymen Hugo Boss Soul för 620 kronor. En månadslön för Edens under den tiden han arbetade är 150 kronor. Carola möter sitt fadderbarn Edens i ruinerna och överlämnar parfymen.
Carola menade att parfymen var en passande gåva till en 15-åring.
– Det luktar gott men jag behöver mat och kläder, sade Edens till Aftonbladet.

Carola om Haiti: Det står i Bibeln
Carola, som reste med föreningen Hoppets Stjärna till Haiti för att spela in en stödfilm, var inte förvånad över naturkatastrofen. Carola menade att vi befinner oss i "tidens slut".
– Det är ju ingenting konstigt med det, sade hon till Aftonbladet.

Carola – en trafikfara
Är man Carola och har bråttom så är det där med trafikregler mindre viktigt. År 2006 körde hon i 160 km i timmen på 70-vägar. Polisen släppte henne. Utöver detta bil-issue har hon hunnit med att krocka en bil tre gånger på en dag och krockat bilar vid två andra tillfällen.

Carola och Tönt-Rob (dock ej norsk!)
År 2003 hade Carola en fling med den djupt troende Rob, entreprenör från Sydafrika och då i 30-årsåldern.
– Det finns en feeling, sade Carola då. Men feelingen räckte inte. Romansen avslutades snabbt på grund av avståndet.

Sexfri relation med Edward John
Att Carola är svag för långhåriga blonda män är ingen hemlighet. Norrmannen Edward John tycktes passa in perfekt på Carolas killsmak. Han var djupt troende och allt annat trevligt. Två år in i relationen hade paret ännu inte haft sex.
– Men det är klart att man längtar, sa Carola.

Carola och Kicken
År 2009 rapporterades det att Carola och den långhåriga Kicken från The Poodles hade haft smygträffar och pussats. Först 2011 berättade Carola att dom har varit mer än vänner...

Kommentera
Kopiera länk
Dela