1 av 2
- Foto: Privat
2 av 2
- Foto: Privat

Artisten Sheri - ny, grym bloggerska på Nyheter24

Coola artisten Sheri är Nyheter24:s nya, grymma bloggerska - med ena foten i musikmeckat Los Angeles och den andra i Stockholm, redo att erövra den svenska musikscenen. Läs mer om henne här!


Om Sheri

Namn: Sheri Nowrozi

Ålder: 25

Bor: På Söder, Stockholm när hon är i Sverige

Aktuell: Som artist, låtskrivare och ny bloggerska på Nyheter24.

Läs Sheris blogg HÄR.

Berätta om dig själv - vem är du?

– Jag är artist/låtskrivare/dansare, och släppte en skiva här i Sverige för cirka två år sedan, med låtar som "Hit and run" och ledmotivet till filmen Snabba cash, "U got me good".

– Just nu håller jag på och försöka hitta vilket sound jag vill göra, och även fokusera på låtskrivandet.

Vad kommer du att blogga om?

– Jag kommer att blogga om musik jag gillar (blir mycket hiphop och R'n'b, men även annan musik såklart), och personer eller saker jag inspireras av. Jag uppskattar verkligen skönhet och vackra kvinnokroppar (är lite halvt besatt av supermodellen Irina Shayk). Så var redo på massa sexiga bilder på kvinnor.

– Sedan kommer jag självklart att blogga om mig själv och min egen musik. Jag kommer även försöka lyssna på vad mina läsare vill att jag ska blogga om, så va inte blyga med kommentarer!

Hur ser en helt vanlig dag ut för dig?

– Det beror verkligen på var i världen jag befinner mig. Jag brukar försöka gå till gymmet, göra lite sångövningar, sitta och skriva - ibland i studio och ibland hemma, och ibland blir det till och med sessions via Skype.

– Jag reser fram och tillbaka mellan Stockholm, London och Los Angeles. Just nu är jag hemma i Stockholm, men man vet aldrig när jag sitter på ett plan igen. Livet som musiker innebär aldrig fasta rutiner.

Vad gör du på en ledig fredag?

– Jag är mer hemmatjej än partytjej. Jag umgås med folk jag bryr mig om, men självklart blir det utgång ibland också. Jag tittar aldrig på teve, utan är riktig datornörd - så om jag är hemma på en fredag försöker jag kolla på teve.

Du sjunger ledmotivet till Snabba Cash, där stureplanskillen JW är en av huvudkaraktärerna. Hur stekig är du själv?

– Haha, jag är inte alls stekig, utan föredrar söderflum! Måste vara artisten i mig.

Vilken är din absoluta favoritlåt, och varför?

Wow, jag skulle aldrig kunna välja EN låt - det är helt omöjligt! Men en kandidat som jag tycker är helt magisk är "Imagine" av John Lennon. Den är tidlös och har ett globalt budskap, sjukt vacker text och melodi.

Har du någon gång ställt upp i en talangjakt, som Idol eller Talang?

– Nej jag har ju inte det, jag har varit väldigt oldschool under min resa och valt ta den "riktiga" vägen. Det blev nog bara så eftersom jag blev signad första gången i sådan ung ålder. Jag var 14 år och det fanns inget som hette Idol.

– Jag är däremot inte alls emot talangjakter, alla har vi en väg som vi väljer att ta. Jag finner dessa talangshower rätt så underhållande och har sett riktiga stjärnor komma fram, vilket är riktigt kul!

Om du får välja en svensk artist att gå ut och ta en öl med, vem blir det?

– Jag skulle nog välja  en av mina favorit artist/producenter Bloodshy från trion Miike Snow, Dem är så jävla bra.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

"Songs of conquest" får släppdatum

1 timme sedan
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

1 timme sedan
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

1 timme sedan
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

2 timmar sedan
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

3 timmar sedan
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.