Söndag 1 Aug
Stockholm

"Har bilder på när Peter Settman leker sexlekar"

Michael Brinkenstjärna.
1 av 6
Michael Brinkenstjärna. Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX
2 av 6
3 av 6
4 av 6
5 av 6
6 av 6

För Nyheter24 berättar nöjesmanagern Michael Brinkenstjärna om de skandalösa bilder han planerar att publicera i sin bok "En skandalmanagers bekännelser" - där bland andra Peter Settman och Carolina Gynning syns avklädda. – Det blir no mercy, säger Brinkenstjärna till Nyheter24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Quetzala om Brinkenstjärna:

"Han är sliskigare än få, Michael Brinkenstjärna. Solariesolad som en äldre Hermés-väska och med en näsa för att tjäna pengar på kändisar har han i decennier dragit land och rike runt med sina stall av dokusåpadeltagare på barturnéer.

De flesta svenska kändisar har – innan de slog igenom eller visste bättre – hängt med Brinkenstjärna på de här eh, resorna. Och Brinkenstjärna är mycket, men inte dum. Han har självklart dokumenterat allt."

Läs hela krönikan här.

Michael Brinkenstjärna

Namn: Michael Brinkenstjärna

Född: 23 februari 1966 i Malmö

Yrke: Manager för ett flertal artister och dokusåpastjärnor. Har jobbat med bland andra Izabella Scorupco, Aqua, Magdalena och Hannah Graaf, Linda Rosing, Naken-Janne, Natacha Peyre med flera.

Idag är han manager åt Nordman, The Poodles, Style, Rongedal, Niclas Wahlgren och Nemo Hedén m.fl.

STOCKHOLM. Nyheter24 har tidigare avslöjat att nöjesmanagern Michael Brinkenstjärna i höst släpper en bok om livet bakom kulisserna i nöjessverige - med texter, bilder och historier som, enligt uppgift, "avslöjar allt". Nu har bilderna till boken valts ut - och flera stora namn bör känna sig oroliga.

– Jag har bilder på Peter Settman lekandes sexlekar, Carolina Gynning naken, och på bland andra Izabella Scorupco, Marie Fredriksson och Ulrika Nilsson på TV4-Nyheterna, säger Michael Brinkenstjärna till Nyheter24.

– Det blir no mercy.

"Har givit allt framför kameran"

Till "En skandalmanagers bekännelser" har Brinkenstjärna grävt i arkivet och funnit bilder på vad han säger är flertalet teveankare, välkända artister, skådespelare och idrottsmän, som gladeligen poserat framför hans kamera i diverse galna situationer - allt innan de blev så kända som de är i dag.

95 procent av bilderna säger sig Brinkenstjärna har tagit själv - resten har han fått inskickat av källor i branschen.

– 80 procent av Sveriges kändisar har varit med på mina turnéer, och innan de var kända så har de lekt och svävat ut sina hämningar. De har givit allt framför kameran på den tiden, förklarar han.

"Kanske blir en dvd"

Men inte bara stillbilder finns tillgängliga i nöjesmanagerns arkiv, och eventuellt kommer det senare en uppföljning på den fruktade skandalboken.

– Det finns filmer också, så det blir kanske även en dvd i framtiden. Jag har så mycket material.

Sedan tidigare har Brinkenstjärna förklarat att bland annat kungen, kungabarnen och allsångsledaren Måns Zelmerlöw bör känna viss oro inför bokens innehåll och avlöjande detaljer.

"Betett sig som svin"

Men även den stab av människor han har arbetet med under åren - med namn som Carola, Lasse Berghagen, Pernilla Wahlgren och Adam Alsing - bör hålla ett vakande öga på boksläppet.

– I boken berättar jag om tunga namn som har betett sig som svin, och jag kommer att publicera allt jag vet. Jag har filmat och fotat allt, sa Brinkenstjärna då till Nyheter24.

Nyheter24 har utan framgång sökt de nämnda namnen i artikeln.

Kommentera
Kopiera länk
Dela