1 av 2
- Foto: All over press
2 av 2
- Foto: All over press

Här bryter Mike Tyson Jackass-stjärnans näsa

Tyson bröt näsan på Steve-O under direktsänd teve i går, så illa att han behövde läkarvård. 


Vem är Steve-O

Steve-O är en amerikansk teve-personlighet mest känd för sin medverkan i Jackass där han tillsammans med bland annat Johnny Knoxville utför olika pranks och stunts.

---

The Roast of Charlie Sheen visas i sin helhet på TV-kanalen Comedy Central, lördagen 1 oktober kl.22:00.

Läs mer på www.comedycentral.tv

– I kväll bad jag Mike Tyson om ett blåöga och jag slutade upp med två blåögon och en bruten näsa. Tack så mycket brorsan! Skriver Steve-O på sin Twitter.

Det var när eftertexterna började rulla efter gårdagens roast av Charlie Sheen, 46, som MTV-profilen Steve-O, 37, drabbade samman med Mike Tysons, 45, knutna näve. Han hade under programmets gång frågat om Tyson kunde ge honom ett blåöga.

Även om Tyson tidigare gjort sig känd för att ha bitit av en motståndares öra var han denna gång oskyldig. Han höll nämligen bara ut handen medan Steve-O rusade rakt in i den upprepade gånger.

Orginalplanen var att Tyson skulle ge Steve-O en blåtira genom att slå honom, för det var precis vad Jackass-stjärnan ville. Den planen godkändes dock aldrig av programmet eftersom avdokater menade att det skulle bli en dyr historia. Genom att bara hålla ut armen skulle det istället klassas som en olycka. Men att han skulle bryta näsan - det var knappast en del av planen.

Steve-O verkar dock helt tillfreds med det inträffade.

– Jag skulle vilja lägga upp en bild på hur mitt ansikte ser ut nu men jag kommer att se mycket grymmare ut imorgon så det kommer vara värt att vänta på, twittrade Steve i går.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!