1 av 4
- Foto: All over press
2 av 4
- Foto: All over press
3 av 4
- Foto: All over press
4 av 4
- Foto: All Over Press

"Babsan" om porrklubbsjobbet: "Jag sminkade fisringen"

Lars-Åke Wilhelmsson "Babsan" berättar om sin tid på Pussycat Saloon. Chockerar sina middagsgäster med vad han gjorde på porrklubben i kvällens avsnitt av 4 stjärnorns midag.


4 stjärnors middag

Babsan berättar om Pussycat Saloon i kvällens avsnitt av 4 stjärnors middag, 19.00 på Kanal5.

- Jag har ju grävt lite om dig, stämmer det att du har jobbatporrklubb i Géneve, frågar Jenny Alversjö sin värd mitt i maten i kvällens avsnitt av 4 stjärnors middag.

Jenny och de två andra gästerna Anders Tengnér och komikern Zinat Pirzadeh tittar storögt på Lars-Åke Wilhelmsson, mer känd som Babsan.

– Det stämmer, jag har jobbat där ett och halvt år på Pussycat Saloon på 80-talet. Det var en stipteaseklubb, tjejer strippade, bekräftar Lars-Åke och berättar mer:

– Jag satt i logen närmast med våra killar, det var som en dragshow med After Dark, och så sitter vi där och så kallades jag "Mama Lasha", jag var väl lite chef. Så ställde de sig och visade röven för mig innan de skulle in på scen. Jag satt me deras egna "pankcakes" och sminkade kvisslorna i röven. De visade upp hela musen och så gick de in och strippade, för de var ju så belysta då i rumpan.

– Du sminkade fisringen? Frågar Anders Tegnér förvånat och Jenny gör en chockerad min.

– Ja fisringen och lite sådana där grejer. Ja men alltså lyssna nu det är ett jobb som, gränsen till att vara showdancer, det är så, vissa jobb är så där, svarar Lars-Åke innan middagen sedan fortsätter.

Se "Babsan" berätta om sina vilda dagar:

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!