Torsdag 23 Sep
Stockholm

Här avslöjas Baren-Merals romans med John Cusack

1 av 7
2 av 7
3 av 7
4 av 7
5 av 7
6 av 7
7 av 7

NYHETER24 AVSLÖJAR. Meral Tasbas - mer känd som Baren-Meral - träffade nye kärleken John Cusack i Istanbul under onsdagen. Nu kan Nyheter24 ge er detaljerna kring romansen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Nu är du en i gänget, Meral!

John Cusack har knappast legat på latsidan när det kommer till förhållanden. Här är ett urval av High Fidelity-stjärnans flickväner:

Janice Dickinson

Lili Taylor

Minnie Driver

Neve Campbell

Jodi Lyn O'Keefe

Jennifer Love Hewitt

Brooke Burns

ISTANBUL. Det var när Meral Tasbas befann sig i Buenos Aires för inspelningen av 101 sätt att åka ur en gameshow som hon träffade filmstjärnan John Cusack. Nu kan Nyheter24 avslöja att Baren-Meral och Cusack blev kära på plats - och har hållit kontakten sedan dess.

- Va? Nej vi är inte kära. Vi träffades i Argentina, men vi är inget par, sa Meral till Nyheter24 i måndags om sin tretton år äldre pojkvän.

Men under onsdagen träffades de båda i hemlighet i Istanbul. Väl på plats upptäcktes de av paparazzifotografer och teveteam. Där kan man se hur Meral försöker skyla ansiktet när hon följer John Cusack på väg till hotellet. Nyheter24:s avslöjande bekräftas av nära vänner till Meral Tasbas.

- Han har varit jättekär i Meral och försökt bjuda över henne till USA, men hon har inte velat åka. Så de bestämde att de skulle ses i Istanbul, säger en nära person till Meral Tasbas till Nyheter24.

- John har bett henne att hålla förhållandet hemligt, säger en annan källa.

32-åriga Meral Tasbas slog igenom när hon medverkade i TV3:s dokusåpa Baren för snart elva år sedan. Sedan dess har hon hoppat av en annan dokusåpa, Club Goa, och haft mindre roller i filmerna Hundtricket och Jönssonligan 2002 och 2003. Numera bloggar hon på Finest och är aktuell med inspelningen av zombieinspirerade Den sista dokusåpan.

Cusack i kultfilmen High Fidelity:

Kommentera
Kopiera länk
Dela