1 av 6
- Foto: All Over Press
2 av 6
- Foto: All Over Press
3 av 6
- Foto: All Over Press
4 av 6
- Foto: All Over Press
5 av 6
- Foto: All Over Press
6 av 6
- Foto: All Over Press

Han gillar tunga droger och Angelina Jolie

Jennifer Anistons nya kärlek Justin Theroux har en hel del lik i sin garderob. Stjärnan använde flitigt heroin och kokain och tycker att Angelina är hetare än Aniston.


Justin Theroux

Namn: Justin Theroux
Född: 10 augusti 1971
Justin är skådespelare och har synts i filmer som I shot Andy Warhol, American Psycho och Miami Vice. Han är även manusförfattare och har skrivit manus till filmer som Tropic Thunder och Iron Man 2.

Jennifer och Justin träffades under inspelningen av filmen Wanderlust förra hösten. Månaderna gick och i maj 2011 blev Jennifer och Justin officiellt ett par.

Jennifer Aniston tror att hon har hittat sin drömman i manusförfattaren Justin Theroux.
Men det visar sig att Justins drömkvinna är ingen mindre än Angelina Jolie – kvinnan som Brad Pitt lämnade Aniston för.

Skådespelaren Keith Middlebrook lärde känna Justin under inspelningen av Iron Man 2, actionfilmen vars manus är skrivet av Justin.
Nu berättar Keith för tidningen Star om vad de pratade om – kvinnor, skrivande och droger.

Justin föredrar Angelina framför Aniston

– Jag hade Jennifer Aniston som etta på listan över de snyggaste A-liste kvinnorna. Justin höjde frågande ögonbrynet och sade att hans favorit var Angelina Jolie. Jag skrattade och sa att det enda fettet hon har är på sina läppar – då svarade Justin att det är enda stället hon behöver det på, berättar Keith för tidningen Star.

Enligt Keith Middlebrook berättade Justin även om sitt 12 år långa förhållande med dåvarande flickvännen Heidi Bivens. Justin vägrade att gifta sig med Heidi.

– Varför förstöra det?, ska Justin ha hasplat ur sig.

Använde kokain, heroin och crack

Justin öppnade även upp sig och berättade om hur han tidigare missbrukat tunga droger och haft problem med alkohol.

– Han berättade att han använde de oerhört kraftfulla smärtstillande medlet Dilaudid (morfinliknande preparat, reds. anm) och även hallucinogena svampar, ecstasy, kokain, heroin, LSD och crack, berättar Keith vidare.

Justin hade även svårt att hålla sig från flaskan.

– Han var definitivt en stordrickare. Ingen hörde av honom på ett år eller så, och när jag träffade honom igen berättade han att han gick på AA och höll på att vänja sig vid att vara nykter, säger en källa till Star, uppger Celebitchy.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

1 timme sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

1 timme sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

2 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

3 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".