Torsdag 5 Aug
Stockholm

Så lever Paradise Hotel-deltagarna i dag

De festade, låg, grät, skrattade och bråkade i den sommarvarma såpan Paradise Hotel. Men vad gör de efter att hettan från passionens såpa svalnat? Nyheter24 vet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Mer om Paradise Hotel

programmet har sänts i fyra säsonger och programledare har varit Josefin Crafoord, Tilde Fröling och Alex Schulman.

Det var sex år sedan den första säsongen av svenska Paradise Hotel sändes på TV4. Deltagarna flögs ner till ett osande hett Villa Arabesque, hotellet i Mexiko som under flera veckor blev hem åt målinriktade och vinstsugna såpadeltagare.

Det var flera namn som utmärkte sig i spelet av lögner, kärlek och taktik. En blev halvt kunglig, en annan flyttade från Sverige och en tredje livnär sig i dag på sin konst.

Natacha Peyre var bara 20 år när hon 2005 deltog i såpan. Sverige var mitt uppe i någon slags sillikon-hysteri och ett Barbieideal - Peyres blonderade hår, kurviga kropp och brunbrända hy kunde inte bli mer omtalad. När hon återvände till Sverige utan vinst fortsatte hon att arbeta som glamourmodell och har efter sin medverkan vikt ut sig i bland annat herrtidningen Slitz.

I slutet av 2008 packade Natacha sina väskor och flyttade till Los Angeles. Där bodde hon för en tid tillsammans med sitt nuvarande ex Dhani Lennevald, känd från A-teens. Enligt henne själv livnär sig Peyre på modelluppdrag och sin blogg, men det har vid flera tillfällen florerat eskortrykten gällande Nataschas leverne i L.A. - något som hon gång på gång bestämt har avfärdat.

Sofia Hellqvist tog sig hela vägen till final när hon 2005 deltog i Paradise Hotel. Därefter blev det tyst i Sverige från Sofia, hon flyttade nämligen en kort tid efter sin medverkan i såpan till New York, och öppnade ett eget yogacenter beläget på lyxiga Manhattan.

Mot slutet av 2009 flyttade hon under två månader till Ghana för att arbeta som volontär och för att bygga upp ett kvinnocenter. Efter att hon återvänt till Sverige blev hon åter igen ett välkänt ansikte efter ett avslöjande gällande en romans mellan henne och prins Carl Philip.

Jackie Ferm vann den tredje säsongen av Paradise Hotel och delade på pengarna med sin partner i programmet. Efter att programmet var slut påbörjade hon en karriär som bloggare. Till en början med vad som uppfattades en provokativ attityd. Hon var även aktuell för en filmroll som strippa, har föreläst och även vikt ut sig i Slitz. Men den stora snackisen blev när det framkom att 20-åriga Jackie gift sig - i Turkiet. Enligt Aftonbladet ska det hela vara påtvingat.

 

Jackie berättar mer om sig själv:

 

Cimon Lundberg har spelat sina kort rätt efter sin medverkan i Paradise Hotel 2009. Istället för att som så många andra dokusåpadeltagare hamna i skymundan eller på en krogturné signerad Brinkenstjärna satte Cimon nästan på en gång igång med att göra sig ett större namn.

Med mingel, nattliv och en ständigt växande blogg flyttade Cimon längre och längre i från den inoljade bringa vid en poolkant i Mexiko, som svenska folket annars konnoterade honom med. Efter att bloggen, och främst hans skrivande i den, blivit allt mer uppmärksammat kammade Cimon i år hem Veckorevyns pris Guldpennan.

Lee-Britt Higgins skapade uppmärksamhet när hon klev in på Hotellet i Acapulco med en läderpiska, som sedan följa med henne i programmet. Hon stod också för så grova sexscener inför kamerorna att TV4 tvingades klippa bort dem. Efter programmet har Lee-Britt arbetat som hårstylist, make-up artist och nagelskulptör.

Olinda Borggren blev så populär i och med sin medverkan i Paradise Hotel 2005 att hon efter att det var slut fick en egen show på TV400. Hon försökte sig även på en musikkariärr och släppte singeln "Playboy Bynny". Den nådde en viss medial uppmärksamhet men genererade inga större pngar till Olinda, som fortsatte att göra flera insatser som programledare.

 

Lee-Britt vs. Olinda:

Tillsammans med sin pojkvän Patrick Larsson, som deltagit i samma säsong av Paradise Hotel som Olinda, startade de en hemsida. Sajten hade lättklädda bilder på de båda och dessutom utlovades 2008 en reality-show med de båda när de försökte lyckas med film och musik samt som skildrade deras resa till till Los Angeles. Samma år flyttade paret till Marbella i Spanien och fortsatte där sitt liv tillsammans. Olinda har sedan dess bland annat fortsatt att jobba som modell.

Daphne Leon blev lovad halva checken om hennes partner i programmet Marwan ”Marre” Hitti vann. Hon fick ingenting efter att han blåst henne och spelat spelet hela vägen fram till slutet i den första säsongen. Men hon tog revansch i uppmärksamhet. Hon blev snabbt ett namn i Stockholms nattliv och en stureplansprofil för att inte säga mingeldrottning.

Sedan sin medverkan i Paradise Hotel har hon bland annat jobbat på NK i Stockholm och som make up-artist. Numera bloggar hon för en tidning med fokus på mode. Mycket resor, dyr mat och champagne har varit ledorden i hennes inlägg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela