Britney Spears konsert i Malmö är inte slutsåld.
1 av 2
Britney Spears konsert i Malmö är inte slutsåld. - Foto: ALL OVER PRESS
2 av 2
- Foto: All Over Press

Vill slippa fiasko - Britney vädjar till danskarna

I dag gästar världsstjärnan Britney Spears Malmö Arena. Konserten är fortfarande inte utsåld, och nu vädjar man till grannarna i syd för att undvika fiasko.


Biljettpriser

De dyraste biljettpriserna till Britney Spears konserter i Globen och Malmö Arena kostar på Ticnet 995 kronor - för de så kallade Golden Circle-platserna.

De billigaste biljetterna kan man köpa för 330 kronor på läktare C i Globen och för 475 kronor på den övre läktaren i Malmö Arena.

MALMÖ. Som Nyheter24 tidigare har berättat har publikintresset för Britney Spears  ”Femme Fatale”-turné inte varit på topp inför konserten i Malmö.  Nu gör arrangör Live Nation ett sista ryck och flirtar med danskarna för att fylla Malmö Arena inför kvällens spelning.

- De ska ta sig över på rätt sida sundet och uppleva en fantastisk konsert, säger Kristofer Åkesson på Live Nation.

Britney är just nu igång med sin  ”Femme Fatale”-turné och den har fallit väl ut i Europa. Men konserterna i Stockholm och Malmö är fortfarande inte utsålda. Trots det är arrangören förvantansfull inför kvällens spelning.

- Vi gör jättemycket konserter på Malmö Arena. Det är en fantastisk och bra arena för större konserter.

Kommer ni kunna locka danskar till konserten i Malmö?

- Absolut. Köpenhamn ligger bara runt hörnet, säger Åkesson.

Arrangören menar att det som är extra bra med Malmö som konsertarrangör är just närheten till Europa.

- Det ligger bra till ur turnésynpunkt, säger Åkesson.

Svenskar bakom succén

Britney Spears kommer att ha Eric Amarillo och Destinee & Paris som förband.

Albumet”Femme Fatale”, som släpptes i mars gick direkt in på svenska albumlistans femteplats. Exekutiva producenter av ”Femme Fatale” är bland annat svenske Max Martin.

Första singeln från ”Femme Fatale” – ”Hold It Against Me” slog rekord i USA genom att vara den mest nedladdade singeln under en vecka, med imponerande 411 000 sålda digitala singlar. Den uppmärksammade videon till ”Hold It Against Me” regisserades av Jonas Åkerlund.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!