Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här lämnar Meral Tasbas direktsändningen i panik

Meral Tasbas stiger ur en svart bil tillsammans med Hollywood-skådisen John Cusack.
1 av 4

Meral Tasbas stiger ur en svart bil tillsammans med Hollywood-skådisen John Cusack.

FAKSIMIL BIRBAK

2 av 4

All Over Press/EEROBILD

3 av 4

All Over Press/Eero Hannukainen

4 av 4

FAKSIMIL/TNT

Nöje | 13/10/2011 09:19

Teveshowen i Turkiet blev en mardröm för Meral, då hon var tvungen att lämna rutan för att uträtta privata behov. Nu vevas den pinsamma händelsen i turkisk media.

Dokusåpakändisen Meral Tasbas, 32 är het i Turkiet efter sina möten med Hollywood-stjärnan John Cusack. När Meral besökte den kända turkiska talkshowen Arim Balim Petegim på TNT fick programmet dock en oväntad händelse signerad Meral.

Mitt i direktsändning lämnade hon plötsligt rutan, och alla gästerna såg undrades ut var Meral tog vägen. Inte förrän hon ett tag senare kom tillbaka och förklarade vad som hade hänt förstod tittarna och gästerna vad som hade hänt.

- Hon fick panik på teveprogrammet som gick live då hon blev tvungen att gå och kissa. Så hon lämnade i panik, säger Merals agent Fatma Ster till Nyheter24.

Flera turkiska medier har rapporterat om "incidenten" som skedde under showen.

Ska bli skådespelare

Meral är numera ett hett namn i sitt hemland. Tillsammans med sin agent har hon nu åkt över till Turkiet för möten och medverkan i teveprogram som hon är inbjuden till.

Planerna är, enligt uppgifter till Nyheter24, att hon snart ska starta upp en skådespelarkarriär i landet.

- Roller och produktionsbolag är något Meral är noga med. Uppstarten av hennes karriär är väldigt viktig, och därför kommer hon ej säga ja till något erbjudande innan det känns bra, säger Fatma Ster.