Stockholm

Här lämnar Meral Tasbas direktsändningen i panik

Meral Tasbas stiger ur en svart bil tillsammans med Hollywood-skådisen John Cusack.
1 av 4
Meral Tasbas stiger ur en svart bil tillsammans med Hollywood-skådisen John Cusack. Foto: FAKSIMIL BIRBAK
2 av 4
. Foto: All Over Press/EEROBILD
3 av 4
. Foto: All Over Press/Eero Hannukainen
4 av 4
. Foto: FAKSIMIL/TNT

Teveshowen i Turkiet blev en mardröm för Meral, då hon var tvungen att lämna rutan för att uträtta privata behov. Nu vevas den pinsamma händelsen i turkisk media.


Läs mer
Om Meral

Meral Tasbas blev känd i dokusåpan BarenTV3, där hon medverkade i samtliga säsonger. Hon hade även ett eget teveprogram på TV3 under 2002 som hette Meral-TV.

År 2000 släppte hon singeln "Versene", som hon sjöng på turkiska, tillsammans med Marcus Öhrn från dokusåporna Villa Medusa och Fame Factory.

Meral har medverkat i filmen Hundtricket och Jönssonligan, samt dokusåpan Club Goa år 2005.

Källa: Wikipedia.

Dokusåpakändisen Meral Tasbas, 32 är het i Turkiet efter sina möten med Hollywood-stjärnan John Cusack. När Meral besökte den kända turkiska talkshowen Arim Balim Petegim på TNT fick programmet dock en oväntad händelse signerad Meral.

Mitt i direktsändning lämnade hon plötsligt rutan, och alla gästerna såg undrades ut var Meral tog vägen. Inte förrän hon ett tag senare kom tillbaka och förklarade vad som hade hänt förstod tittarna och gästerna vad som hade hänt.

- Hon fick panik på teveprogrammet som gick live då hon blev tvungen att gå och kissa. Så hon lämnade i panik, säger Merals agent Fatma Ster till Nyheter24.

Flera turkiska medier har rapporterat om "incidenten" som skedde under showen.

Ska bli skådespelare

Meral är numera ett hett namn i sitt hemland. Tillsammans med sin agent har hon nu åkt över till Turkiet för möten och medverkan i teveprogram som hon är inbjuden till.

Planerna är, enligt uppgifter till Nyheter24, att hon snart ska starta upp en skådespelarkarriär i landet.

- Roller och produktionsbolag är något Meral är noga med. Uppstarten av hennes karriär är väldigt viktig, och därför kommer hon ej säga ja till något erbjudande innan det känns bra, säger Fatma Ster.

Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.