Stockholm

Exporrstjärna OS-stjärnans nya flickvän

1 av 3
. Foto: All Over Press
2 av 3
. Foto: All Over Press
3 av 3
. Foto: All Over Press/Andreas Fadum

Före detta porrstjärnan Aylar Lie, 27, och skidåkaren Petter Northug, 25, uppges nu vara ett par, enligt norska Se och Hör. Nyheten slog ned som en bomb i Norge. Men nu rasar Petter Northugs agent mot uppgifterna.


Läs mer
Aylar Lie

Föddes den 12 februari 1984 i Teheran, i Iran. Är en tidigare före detta porrstjärna, norsk fotomodell och dokusåpastjärna som medverkat i Big Brother vs Sverige 2005.  Aylar Lie medverkade i Basshunters superhit All i Ever Wanted som blev en stor hit i England.

Hon bor sedan 2007 i Los Angeles.

Källa: Wikipedia.

Hon började som porrstjärna för att sedan fortsätta sin bana som modell. Nu är Aylar Lie aktuell igen sedan hon uppges ha fått ihop det med Norges populäraste idrottsman - Petter Northug

Aylar Lies karriär har varit snårig och har tidigare kantats av skandaler. När hon sökte till fröken Norge så blev hon diskad, efter att juryn fått reda på hennes förflutna som porrstjärna. Romansryktena mellan Lie och skidvärldens bad boy Northug har nu blivit en het snackis i Norge.

Träffades under VM-fest

Enligt uppgifter till tidningen Ukebladet ska de norska stjärnorna träffats under Petter Northugs VM-fest efter guldet på femmilen i Holmenkollen.  Paret ska ha hållit kontakt sedan dess. Båda har den senaste tiden också varit aktuella med att spela poker och därmed också synts på samma pokerturneringar tillsammans.

- De träffas när han är i Oslo och har bland annat varit tillsammans på utestället VU i Oslo, säger en källa nära Aylar till Ukebladet.

"Tycker om honom som person"

Aylar Lie har inte velat uttala sig om uppgifterna. Det har däremot Petter Northug som för sin talan via agenten Otto Ulseth.

– Petter och Aylar har ingen romans, säger Otto Ulseth till norska VG.

I en tidigare intervju med Aylar Lie  som gjordes av norska VG, innan romansuppgifterna kom ut, berättade hon om sin kontakt med Petter Northug.

- Jag tycker om honom som person men inte något mer än det. Petter flörtar ju vilt med alla. Han är en populär man, så jag håller mig undan, sade Aylar Lie.

Nyheter24 har varit i kontakt med Petter Northugs agent, Petter Ulseth, som inte vill ge några ytterligare kommentarer.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.