Veckan i Tryck

Nyheter24:s Quetzala Blanco sammanfattar veckans stora mediala världshändelser.


(?) E-Types pressmeddelande
Den här veckan kom nyheten alla väntat på: E-Type öppnar vikingrestaurang i Stockholm. Egentligen vill E-Type öppna upp en hel jävla vikingaby men han har oturligt (verkligen jättesynd) nog fått nobben från myndigheter. Nåväl. Restaurangen har han döpt till Aifur. Det kommer bjudas på rätter som inte sett "solens ljus på 1000 år". Vi tror att det finns en anledning till att den här maten inte gjort det.
 

(+) Svennigare än någonsin – Martin Stenmarck och Lotta Engberg i Skattehärva
Kokain och rattfylla är så last year before last year. Det nya svarta bland kändisarna är ekobrott – det ultimata svennebrottet. Det är bara så logiskt när det tjafsas om stackars Martin Stenmarck och Lotta Engberg och deras skatteproblem. De är lika folkninga som Ikea och tacokväll.

(!) Sanna Brådings comeback
Sanna Bråding gör comeback som programledare för programmet "Värsta pojkvänsakademien” i Tv3. Hur ska det gå? Varför ska bad boys bli good guys? Tjejer (jag är talesperson för jordens alla kvinnor) älskar ju killar som glömmer ens födelsedag och är hala som ålar.

(!) Idolkatastrof

Det verkar vara något drama i Idol i år. Undertecknad briljerar med att jag inte sett ett enda avsnitt men det går knappast att missa att Laila Bagge har fött barn och måste vila upp sig (enkelt förklarat: hon ska bara fokusera på sin egen unge och inte andras ungar). Alexander Bard är strandad i Grekland. Och idolerna dejtar sina fans. Hur ska det gå?


(-) Alexander Skarsgård
Alexander Skarsgård har hamnat på en lista över årets viktigaste män. För att hamna på listan måste man ha varit med och "format vad det innebär att vara man år 2011". Nu vet ni vad det är i alla fall – framgångsreceptet är: Hänga på Kåken i Stockholm, dejta brudar, hålla på Bajen och spela vampyr. Håller du den kursen väntar framgången runt hörnet, jag lovar!

En annan Hollywood-kändis som skapat mediestorm i veckan är Susan Sarandon, som rörde om rejält i grytan när hon kallade påven för nazist. Såatte.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Veckan i Tryck
Senaste nytt

Tommy Körbergs ord om sin fru Anne-Charlotte: "Klipp bort det här"

Allt om Linda Hammar: Familj, livet i Köping och expartner

Linda Hammar är en svensk tv-profil och syster till Filip Hammar. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hammar.

Influencern död – blev 29 år gammal

Influencern Eva Evans har dött. Hon blev endast 29 på gammal. "Igår fick min familj beskedet att min vackra syster har dött", skriver hennes syster på Instagram.

Bo Kaspers orkester på sommarturné

De är snart i mål med sin vårturné, men nu står det klart att Bo Kaspers orkester fortsätter att spela live även i sommar. Efter en liten paus återupptar Bo Sundström och gruppen konserterna med premiär i Kristiansand i Norge den 15 juni. Turnéavslutningen blir på Gröna Lund i Stockholm den 5 september.

Jon Bon Jovi om slutet på karriären: Inte redo

Det är stor risk för att Jon Bon Jovi aldrig mer kan sjunga offentligt. Stämbanden läker visserligen efter operationen, men än törs han inte ropa hej. Och han vågar inte tänka på hur han skulle reagera ifall karriären tar slut.

Robinson-Charlottas chock när hon såg programmet: "Så elaka"

1 timme sedan
Charlotta Hedlund, 30, chockades när hon såg Robinson 2024 och synkarna från andra deltagare. – Känner mig absolut lurad, säger hon till Nyheter24.