Torsdag 9 Dec
Stockholm

Veckan i Tryck

Nyheter24:s Quetzala Blanco sammanfattar veckans stora mediala världshändelser.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

(?) E-Types pressmeddelande
Den här veckan kom nyheten alla väntat på: E-Type öppnar vikingrestaurang i Stockholm. Egentligen vill E-Type öppna upp en hel jävla vikingaby men han har oturligt (verkligen jättesynd) nog fått nobben från myndigheter. Nåväl. Restaurangen har han döpt till Aifur. Det kommer bjudas på rätter som inte sett "solens ljus på 1000 år". Vi tror att det finns en anledning till att den här maten inte gjort det.
 

(+) Svennigare än någonsin – Martin Stenmarck och Lotta Engberg i Skattehärva
Kokain och rattfylla är så last year before last year. Det nya svarta bland kändisarna är ekobrott – det ultimata svennebrottet. Det är bara så logiskt när det tjafsas om stackars Martin Stenmarck och Lotta Engberg och deras skatteproblem. De är lika folkninga som Ikea och tacokväll.

(!) Sanna Brådings comeback
Sanna Bråding gör comeback som programledare för programmet "Värsta pojkvänsakademien” i Tv3. Hur ska det gå? Varför ska bad boys bli good guys? Tjejer (jag är talesperson för jordens alla kvinnor) älskar ju killar som glömmer ens födelsedag och är hala som ålar.

(!) Idolkatastrof

Det verkar vara något drama i Idol i år. Undertecknad briljerar med att jag inte sett ett enda avsnitt men det går knappast att missa att Laila Bagge har fött barn och måste vila upp sig (enkelt förklarat: hon ska bara fokusera på sin egen unge och inte andras ungar). Alexander Bard är strandad i Grekland. Och idolerna dejtar sina fans. Hur ska det gå?


(-) Alexander Skarsgård
Alexander Skarsgård har hamnat på en lista över årets viktigaste män. För att hamna på listan måste man ha varit med och "format vad det innebär att vara man år 2011". Nu vet ni vad det är i alla fall – framgångsreceptet är: Hänga på Kåken i Stockholm, dejta brudar, hålla på Bajen och spela vampyr. Håller du den kursen väntar framgången runt hörnet, jag lovar!

En annan Hollywood-kändis som skapat mediestorm i veckan är Susan Sarandon, som rörde om rejält i grytan när hon kallade påven för nazist. Såatte.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Nästa artikel
Veckan i Tryck