1 av 3
- Foto: All over press
2 av 3
- Foto: Charlotte Brunzell/All Over Press
3 av 3
- Foto: Patrik Österberg/All Over Press

Eva Nazemson: "Hon fick panikattack"

Eva Nazemson är aktuell som programledare för Waterwörld. Programmet som gav Meral Tasbas en panikattack och som gjorde att Daniel Paris grät mellan tagningarna.


Mer om Eva Nazemson

Nazemson är född 1985 och började sin karriär i Quizzo, ett spelprogram på kanal 5. Hon blev känd då hon, på grund av mensverk, kräktes i direktsäning.

Något som, utöver enorm uppmärksamhet på nättet, gav henne en medverkan i Tyra Banks Show.

Waterwörld sänds måndagar 20:00 på TV6.

STOCKHOLM. Tevetittana är vana att se henne i spelprogram - nu är Eva Nazemson, 26, programledare för äventyrsprogrammet Waterwörld TV6.

– Det är mitt första stora jobb inom teve. Det är så jävla fett. Jag är så stolt och jag kan fortfarande inte fatta. Är det jag som är programledare? Men det är verkligen hårt jobb, många tror att det bara är bara säga hej och hå, det är det verkligen inte, men det superroligt, berättar Nazemson.

"Råkat illa ut"

Men Waterwörld är inte bara ett underhållande lekprogram, kändisar som Magnus Hedman, Meral Tasbas, Gurkan och Bobby Oduncu har alla råkat illa ut under tävlingsmomenten som utspelar sig i eller i samband med vatten.

– Det var ganska allvarligt, det är inte som att de i dag lider med brutna ben eller så. Men bland annat råkar Meral riktigt illa ut.

Det är i kommande program som Meral Tasbas tävlar i ett moment, där man snurrar flera varv över vattnet, och tappar orinteringsförmågan när hon sedan hamnar under vattenytan. En panikfylld upplevelse för den före detta dokusåpadrottningen.

"Panikattack"

– Meral fick verkligen en panikattack och fick lugnande. Jag förstår att under vattenytan upplever man varje sekund som en kvart, de sekunder man ligger där så är det panik på högsta nivå, säger Nazemson och berättar att Meral inte varit allt för kaxig under tävlingen.

– Meral är stark säger vad hon tycker, men jag blev chockad, bakom kulisserna var hon inte som hon brukar, det var helt klart på grund av hennes rädsla.

Och det var inte bara Meral som tyckte att tävlingsmomenten var skrämmande.

Daniel Paris grinade ibland så att jag fick trösta och peppa honom.

Stygn i pannan

Flera kändisar råkade illa ut under inspelningen i de tuffa utmaningarna.

– Vi hade självklart ambulans och sjukvårdare beredda på plats, både på land och på vattenskotrar. Mattias från Ullared fick stygn i pannan och Magnus Hedman skadade sina ben, som i stort sett gjort honom känd. Det är det hårdaste äventyrsprogrammet, jag har själv varit med i Wipeout men det här är myket värre.

Själv vägrade programledaren att testa alla grenarna på grund av rädsla.

– Jag vägrade. De ville, men jag sa: aldrig i livet, jag vågar inte.

/
/
/
/
TV6
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!