Paulina "Paow" Danielsson erkänner för sina läsare att hon har tagit droger nästan vardagligen.
Paulina "Paow" Danielsson erkänner för sina läsare att hon har tagit droger nästan vardagligen. - Foto: Privat

Bloggerskan Paow: "Tog droger dagligen"

Bloggerskan Paulina "Paow" Danielsson beskriver sitt vilda leverne i ett öppenhjärtigt blogginlägg.


"Tiger ihjäl och saknar självinsikt"

Nyheter24:s Quetzala Blanco har skrivit en krönika om Paows erkännande och sin egen historia.

Det finns hur många bloggbrudar som helst som festar med kola lika hårt som Tony Montana varje helg, men som tiger ihjäl och saknar självinsikt.

När jag var i Paows ålder fanns inget Twitter, inga bloggar. Ingen fotograferade, ingen memoerade, ingen brydde sig. Allt skedde bakom lykta dörrar.

Jag slog runt på varenda Stureplanskrog i mina leopardtights, mina nitar. Tror det var veckan efter att jag tagit ur min tandställning som jag provade kokain första gången.

Läs hela krönikan här.

I blogginlägget med rubriken "Don’t pray for an easy life, pray for the strenght to endure a hard one" väljer den 18-åriga bloggerskan Paulina "Paow" Danielsson att öppna upp sig för sina läsare och för första gången erkänna att hon på daglig basis har tagit droger och missbrukat kokain.

Jag har slutat att ta droger (det är ingenting jag någonsin kommer att ta upp i bloggen igen). Och jag har slutat andas i påsar (som på film) p.g.a. av min ångest som framkommer p.g.a. av att jag har mycket tvätt…, skriver Paulina i sin blogg.

"18 år och drogfri"

I inläggen (här och här) beskriver den unga bloggerskan även hur hon under den senaste tiden har "flytt landet runt" och bott på över 20 olika hotell på två månader.

18 år och  drogfri. Eller nästan i alla fall, alkohol är väl också en drog… äsch alkohol löser inga problem, men det gör inte mjölk heller? fortsätter hon.

Samtidigt menar Paulina att hon har kommit till den punkt i livet där hon är "otroligt säker på sig själv", och att hon inte längre behöver "ligga med sina vänners pojkvänner för bekräftelse".

"Fattas bara porrfilm och en knarkskandal"

Tidigare har "Paow" uttryckt sin liberala syn på narkotika, där hon har förklarat att hon inte ser några problem med att folk tar partydroger eller röker gräs.

Trots att hon själv likställer sig med en av kändisvärldens värsta rövare, så menar Paulina att hennes allra vildaste partyleverne läggs på is för ett tag.

Och jag har lekt av mig, det enda som fattas nu är en porrfilm, en knarkskandal och ett omslag utan BH så är jag done. Det är jag och Lohan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

1 timme sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

1 timme sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

1 timme sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

2 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".