Tisdag 3 Aug
Stockholm

Lindsays helvete

1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

DOKUMENT. Lindsay Lohans mörka år har kantats av skandaler och misslyckanden.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Lindsay Lohans senaste månader har varit mörkare än någonsin.
Efter hennes ständiga klammeri med rättvisan vill ingen arbetsgivare ta i henne med tång. Enligt New York Posts Page Six så kraschade Lindsay en efterfest till premiären av filmen J. Edgar.

För att komma in på festen namndroppade hon varenda person som kunde tänkas vara "någon". Efter förnedringsfarsen kom hon slutligen kom in på festen – och betedde sig aggressivt och udda. Enligt en källa till The Enquirer är Lindsay övertygad om att hon kommer vinna en Oscar.

– Lindsay lever på en annan planet. Hennes liv är i spillror. Ingen i Hollywood svarar när hon ringer. Men hon ser fortfarande sig själv som en spelare med i leken. Hon berättar för sina vänner att hennes karriär går bättre än någonsin. Hon pratar till och med om att hitta en roll som kan göra att hennes högsta dröm slår in – att vinna en Oscar, berättar en källa för Enquirer.


Bortknuffad av Di Caprios säkerhetsteam

I ett desperat steg att komma närmare sin dröm om en Oscar så kraschade Lindsay festen för J. Edgar – för hon visste att Leonardo DiCaprio och Clint Eastwood fanns bland gästerna.

– Hon försökte marschera fram till Leo och Clint för att föreslå ett samarbete och ett kommande projekt. Deras säkerhetsteam lyckades hålla Lindsay borta, men alla var skräckslagna av hennes beteende. Det bästa jobbet Lindsay kan få just nu är ett utvikningsjobb i Playboy – och hon blåste nästan det också, säger källan.

Förutom att försöka få till ett möte tillsammans med DiCaprio och Clint Eastwood så ville Lindsay träffa den Oscarvinnande producenten Brian Grazer – som redan hade lämnat festen.

– Hon kraschade inte alls festen. Hon var bjuden av en annan gäst på festen. Vad jag vet så var det ingen som bad henne lämna festen, säger en pressrepresentant för Lindsay till Page Six.

Vad hände med utseendet?

Det senaste året har varit påfrestande för Lindsay och det har satt sina spår. Lindsays en gång så vackra yttre är bara ett minne blott. När hon senast satt i domstolen, flankerad av sin advokat Shawn Chapmen Holley, så var hon en spillra.
Sena nätter. Alkohol. Fester. Rättegång. Stress. Hennes tänder är gula och snudd på ruttna. Hålögd. Trött. Svullen.

För belackarna var det kanske inte en chock att Lindsays fotografering åt herrmagasinet Playboy gick åt pipan. Bilderna var helt enkelt obrukbara.  Playboys Hugh Hefner ordnade en omfotografering. Efter omfotograferingen - som pågick i nästan 48 timmar – svimmade Lindsay framför ögonen på paparazzifotograferna.

– Det är ett dåligt tecken i din karriär när du inte ens kan få till ett utvik ordentligt, säger en giftig källa till Enquirer.

Rättegångshärvan slutar illa

Tidigare i år lämnade Lindsay in en stämningsansökan mot rapparen Pitbull, som använt sig av Lindsays namn i en textrad som går "I got locked up like Lindsay Lohan". Lindsay är ute efter pengar som plåster på såren. Men Lindsay lämnade in ansökan i New York – trots att hon är bosatt i Kalifornien.
Rapparen Pitbulls advokater tar nu i med hårdhandskarna och ärendet kommer att gå över till de federala myndigheterna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela