1 av 3
- Foto: All Over Press
2 av 3
- Foto: DAN STEINBERG/SCANPIX
3 av 3
- Foto: STEFAN JERREVÅNG / SCANPIX

Värmländska "The Hills" - som originalet fast värre

Amerikanska "The Hills" ska få en svensk version som heter "Värmland Forever". Nyheter24:s egen värmlänning, Anna-Sofia Pehrson, har tagit fram spåkulan och spekulerar fritt om vad vi kan förvänta oss i denna tevesnackis.


"Värmen är så förbannat tråkig att titta på"

Nyheter24s krönikör Quetzala Blanco tror inte att Värmland forever kommer bli en succé.

"Hur bra teve kan det bli om det ska handla och skildra människor och friktionen uteblir? Ensam bonde söker mamma och allt vad det heter är det absolut tråkigaste jag vet. Massa Dressman-töntar som aldrig varit hungriga och kör traktor eller vill träffa någon morsa med löshår och söner som heter typ Liam."

Läs hela krönikan här.

Skvallerfika
I "The Hills" pratades det skit och tisslades och tasslades över nån smoothie på hippt place i skir sommarklänning. Vad Karlstad kan erbjuda i november är Waynes Coffe. Det finns ingen stad i hela landet där kedjan fått ett starkare fotfäste. Grattis?

Shoppingrunda
Mitt i Karlstad ligger gallerian som fyndigt nog heter Mitticity. På hemsidan beskrivs som ett "shoppingparadis". Well, jag vet inte jag. Det där varvar man på tio minuter kan jag tro. Men under de där tio minuterna kan man nog få ut det mesta om gårdagens partaj. Kanske något litet bråk och spännande musik när några vill ha samma Gina Tricot-klänning. Dramatiken här, hörrni!

Frisören
Enligt Värmlands Folkblad kommer en del scener att spelas in på en frisörsalong i Mitticity. Kan vi vänta oss hårförlängnig eller mörkfärgat underhår? Kanske några sidecuts och ultrablekta längder? Kommer frisören vara en blandning av Tabita och Gulletussan? Jag har så många frågor!

Uteliv
Det var ju på festerna allt hände i "The Hills". Det var själva kärnan till den spända stämningen mellan Lauren Conrad och Heidi Montag, och man undrade ju typ hela tiden om Justin skulle svika Audrina igen. Karlstads uteliv är rätt spretigt men vill man finhänga, sippa på en drink, hänga med det hippa folket och dansa till cool pop så är Koriander the place to be. Annars är det fett värt att gräva fram paljettopp, skinny jeans och bege sig till Nöjesfabriken eller Blue Moon Bar. Garanterar dock ej att det är raggarfritt.

Sport
Det finns en enda regel som gäller i Karlstad - håll på Färjestad or die. De som spelar i Karlstads stolthet behandlas som gudar vart de än går. Jörgen Jönsson lär bli helgonförklarad efter sina insatser i klubben och brudarna hänger i klasar efter de åtråvärda hockeysnubbarna. Hoppas på många scener från VIP-båsen i Löfbergs Lila Arena. Hoppas.

/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

3 timmar sedan
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

idag 14:52
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

idag 14:42
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.