Innelistan

Nyheter24:s Quetzala Blanco listar veckans höjdpunkter och bottennapp i nöjesvärlden.


1. Camilla Henemark
La Camilla är Sveriges absolut starkaste kvinna. Hon hade ihop det med Sveriges krångligaste man ( som hon nu säger att hon ville strypa, men men) har vadat genom helvetet och kommer tillbaka gång på gång. Nu är bara frågan - vem ger bruden ett fett bokkontrakt? Det skulle slå vilken självhjälpsbok som helst i handeln. En sann hjälte.

2. Stress
Tidigare i veckan skrevs det tevehistoria när låten Tystas ner framfördes i Nyhetsmorgon. När låten spelades i Sveriges Radio blev det kalabalik och folk anmälde som det inte fanns någon morgondag. Anledningen? Att Sverigedemokraterna får sig en redig känga med textraden "Jag vet folk som skulle sitta för en Sverigedemokratfitta". Stress album Playlist hittar du här.

3. Christian Saldert
Sveriges hetaste konstnär.

4. Ruben Östlund
Regissören Ruben Östlund ligger bakom vinterns mest omtalade film Play.

5. Kristin Zetterlund
Nu på söndag är det premiär för Svt:s nya dokumentärserie Klubben, som skildrar ett gäng It-girls och It-boys i Stockholm. Vi får följa Leonard Brunner, Michaela Forni, Ida Rislöw, Miss Inga och Kristin Zetterlund på deras strapatser genom utspillda drinkar, kärlekstrubbel och blöta festnätter.

 

UTE:

Kalle Moreaus
Han är säkert en kanonkille och sådär va. Men är det inte oerhört tråkigt av Svt har så svårt att ta in en grym kvinna? Vad är de rädda för? Att någon 100-åring på landet ska sätta glöggen i halsen? Hade mycket hellre sett Ebba von Sydow, Petra Mede eller Mia Skäringer där.

Lars Vilks
Jag har alltid varit på Lars Vilks sida. Tycker han är tuff och modig och i min bok hade hans rondellhundar fått skälla i all evighet. Eller i alla fall så länge människor blir upprörda. Men att han ens orkar yttra sig om SCUM-manifestet? Pinsamt.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Innelistan