Ullared-Mattiaz nya video: "Vill provocera med min sexuella läggning"

Mattiaz Björling blev känd genom programmet Ullared och har satsat på en karriär inom musik och skådespeleri. Nu är han aktuell med en ny video. – Jag vill provocera med min sexuella läggning, säger han till Nyheter24.


Mer om Ullared

"Ullared" var en realityshow om varuhuset Ge-Kås och är Kanal 5:s största tittarsuccé. Första säsongen sändes hösten 2009 och hade i snitt över en miljon tittare per avsnitt. Under serien fick vi bland andra lära känna Morgan, Ola-Conny och VD:n Boris.

Mattiaz Björling var med i dokusåpan "Ullared" och har sedan dess varit med i "101 sätt att åka ur en gameshow". Han har dessutom släppt videon "Oh Oh" som blev en mindre hit. Nu är han aktuell med nya låten "Bara du och jag", och en video som han hoppas ska provocera.

– Jag vill provocera med min sexuella läggning men samtidigt få folk att älska min video. Den här gången var jag även beredd att göra vad som helst, säger Mattiaz till Nyheter24.

I slutet av videon kysser Mattiaz en annan kille, något som Mattiaz anser att han är unik med i Sverige.

– I USA hånglar ju kändisar med varandra hela tiden. Dessutom - sex säljer ju!

Aktuell i ett nytt teveprogram

Ullaredskändisen är även högaktuell i ett nytt teveprogram som kommer sändas i Kanal 5.

– Jag får inte berätta något om det men det är ett inspelat program för Kanal 5. Man kan säga att det är en blandning mellan "Kungarna av Tylösand" och "Big Brother", berättar Mattiaz.

Men trots att det gått bra så får han även en hel del hatkommentarer.

– I början tyckte jag att det var jättejobbigt men nu läser jag inte kommentarerna. Alla kan inte älska alla, så är det ju. Det handlar nog mycket om avundsjuka också. Sedan tycker jag att det är lite roligt att folk pratar om mig, säger han.

 

Se Mattiaz nya video här:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

1 timme sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

2 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

2 timmar sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

2 timmar sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

idag 06:00
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.