1 av 3
- Foto: All Over Press
Jennifer och Justin i London i somras.
2 av 3
Jennifer och Justin i London i somras. - Foto: All Over Press
Justin och Jennifer.
3 av 3
Justin och Jennifer. - Foto: All Over Press

Anistons sexvägran och hårda diet psykar nya kärleken

Justin Theroux knäckt av Jennifer Anistons fåfänga.


Det är redan trubbel i paradiset för Jennifer Aniston och hennes nyfunne kärlek Justin Theroux. Anledningen är att Jennifer Aniston, 42, har slutat att röka i hopp om att bli på smällen. Men nu har hon gått upp 6 kilo – som håller på att driva henne till vansinne.
– Det enda Aniston pratar om är hur "fet" hon är. Justin kan inte förstå hur fåfäng Aniston är. Han vill gå till en restaurang och hon säger att hon inte kan gå dit eftersom maten är så flottig. Hon kan inte heller vara uppe sent på kvällen eftersom hon måste upp och hoppa klockan 06.00 för att gå till gymmet, säger en källa till In Touch Weekly, skriver Celebitchy.

Sexvägrar i sovrummet

Trots att Aniston nu fått dille på att träna så undviker hon gymanstiska konster i sovrummet. I Casa Aniston råder sexbojkott. Aniston har bara sex de dagar hon är som mest fertil

De nya reglerna i relationen tär på Justin. Justin har beklagat sig för sina vänner och säger att Jen är helt neurotisk och att deras förhållande mer känns som ett forskningsprojekt än kärlek.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!