Innelistan

Nyheter24:s Quetzala Blanco listar veckans höjdpunkter och bottennapp i nöjesvärlden.


1. Bill Skarsgård
Efter Malin Åkerman, Alexander Skarsgård och Noomi Rapace hoppas vi nu att Bill Skarsgård tar vid som nästa stora export. Nu ser vi honom i dramarullen Simon och Ekarna, baserad på Marianne Fredrikssons roman.

2. Kikki Danielsson
"Crazy lady with lots of humor" var Kikkis tagline på Twitter. Men nu kastar hon in handduken och slutar twittra. Jag känner att jag börjar få nog av att va övervakad även på TW.Det har varit mitt andn.hål, men jag måste värna om mitt privatliv.Lev väl! Så var det slut på Kikkis underbara resa.

3. Robyn
Robyn är nominerad till två Grammys i USA – nu är det bara hålla tummarna att hon kammar hem priserna också.

4. Markus Krunegård
Har Krunegård blivit Sveriges nya Regina Lund? Blödig och nära till sina känslor? Nej, riktigt så illa är det inte. Läs Markus Krunegårds brev till sina fans här.

5. Andreas Kleerup
Det tisslas och tasslas redan om att Andreas Kleerup håller på att fila på ett nytt soloalbum som väntas släppas under våren 2012. Om det håller en tiondel så hög klass som hans solodebut så lär det bli nästa års stora keeper.

UTE:

Gunilla Persson
TV3 ska göra nån slags show om så kallade stagemoms, skriver Aftonbladet. Ni vet såna som sätter sina kids på stenhårda dieter och drillar dom att bli modeller, artister, skådisar eller sportstjärnor. Och nu vill Gunilla, ni vet hon från Svenska Hollywoodfruar, vara med i programmet. Trist att hon redan bor i USA, annars skulle mitt råd till henne vara: lämna landet och återvänd aldrig någonsin.

Fadde
Säkert en kanonkille och så där va, men att fria till sin nya kärlek via en kvällstidning? Really....

Micke Brinkenstjärna
"Brinken" skakar just nu galler för sin femtioelfte körning utan körkort. Men det är inte den lilla detaljen som gör att han kvalificerar till veckans utelista. Brinkenstjärnas skandalbok verkar oerhört otäck. Vem vill läsa om Peter Settmans sexlekar och annat som Brinken påstår hände för ungefär 40 år sedan?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Innelistan
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

2 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.