Linda Skugge nyskild och renad

Det här är den första dagen i Skugges nya liv.


Denna dag började på ett väldigt speciellt sätt. Redan klockan sju hade Skugge hunnit skriva tre blogginlägg om hur hon smörjt in "trollhåret" med hårkräm. Ett beteende som inte är bland de vanliga för den hårt arbetande trebarnsmamman.

Men i dag är inte en vanlig dag utan den första dagen i Skugges nya liv. Hon är nyskild. I går kväll lämnade Linda och maken Johan Skugge in en skilsmässoansökan till Attunda tingsrätt. Det är över nu.

– Jag vill inte svara på varför, det är privat, men jag kan säga att vi fortfarande är bästa vänner och vi har tre fina döttrar som vi tar hand om tillsammans. Det här är inte så dramatiskt, säger Linda Skugge till Expressen.

Johan Skugge ska ha hittat en yngre och roligare kvinna i Maria Andersson, frontfiguren i Sahara Hotnights som dessutom vann det prestigefyllda Elle-priset för Årets bäst fest och scenklädda 2008.

Men Skugge hänger inte läpp. På sin blogg publicerade Skugge tidigt i ottan, ett inlägg med en bild på ett stort paket som hon uppger att en "beundrare" lämnat utanför hennes dörr.

Skugge som bloggar för Amelia och tidigare Expressen har i flera krönikor proklamerat familjeideal som att vara en hårt arbetande kvinna. I ett upphaussat bloggkrig gick hon hårt åt mot singelkvinnan Ebba von Sydow som inte förstod sig på mammornas livspussel. Nu kommer det riktiga allvaret för Skugge med det nya livet som esamstående mamma.

I sitt fjärde blogginlägg denna morgon har Skugge skrivit om musik hon gillar från 1994. På den tiden var hon inte gift. Det är hon inte nu heller.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Textilmuseet prisat på Elle-galan

Harry Styles stalker får fängelse

3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.