Stockholm

"Amanda är större än jag någonsin varit"

Amanda Schulman tillsammans med maken Alex.
1 av 3
Amanda Schulman tillsammans med maken Alex. Foto: CHARLOTTE BRUNZELL / ALL OVER PRESS
Amanda Schulman.
2 av 3
Amanda Schulman. Foto: Privat
Äkta paret Alex och Amanda Schulman bloggar bägge två. Det är förmodligen bara en tidsfråga innan Alex och Amandas dotter Charlie börjar videoblogga.
3 av 3
Äkta paret Alex och Amanda Schulman bloggar bägge två. Det är förmodligen bara en tidsfråga innan Alex och Amandas dotter Charlie börjar videoblogga. Foto: Eero Hannukainen/All Over Press

Bloggaren och teveproducenten Amanda Schulman är hetare än någonsin. Maken Alex Schulman vet varför.


Läs mer
Sveriges mest googlade personer 2011

1. Eric Saade
2. Veronica Maggio
3. Anders Breivik
4. Amanda Schulman
5. Justin Bieber
6. Ebba von Sydow
7. Stefan Liv
8. Selena Gomez
9. House of Philia
10. September

Hon är svenskan som är större än både Justin Bieber och Selena Gomez. Vi talar så klart om Amanda Schulman - Sveriges fjärde mest googlade person 2011.

Förra året var det Heidi Montag som ägde fjärde platsen.

- Jag har hybris så stör mig inte, skriver Amanda Schulman apoprå googleplaceringen i sin blogg Oförnuft och känsla som ligger på Aftonbladet.

Amanda, som tidigare bloggade för över 55 000 unika läsare i veckan på portalen Yourlife flyttade nyligen sin blogg till Aftonbladet där även hennes äkta make Alex Schulman huserar. Han menar att Amanda Schulman har utvecklats till en riktigt stor stjärna.

- Hon är en så elektrisk magnetisk person. Hon har ett sätt att nå ut till människor som är unikt i Sverige. Det här året har hon blivit en stor självlysande stjärna. Större än vad jag själv någonsin varit, säger Alex till Nyheter24.

Amanda är, förutom att vara googledrottning och bloggerska, dessutom delägare i mediebolaget Perfect Day tillsammans med sin syster Hannah Widell.

Kanske kan det stora intresset för Amanda även ha något att göra med att hon - enligt Nyheter24:s enheliga jury - är Sveriges hetaste MILF?

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.